marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai plangacioase discursuri de la Premiile Oscar: momentele patetice care au intrat in istorie

De-a lungul timpului, cele mai mari staruri din lumea filmului au oferit momente inedite atunci cand au urcat pe scena pentru a-si ridica statueta de pe scena Premiilor Oscar. Insa, unele dintre vedete s-au facut de ras cu discursuri plangacioase si jenante.

Cele mai plangacioase discursuri de la Premiile Oscar: momentele patetice care au intrat in istorie
Sa castigi Oscarul este visul oricaui actor, asa ca e normal ca atunci cand primesc ravnita statueta sa fie coplesiti de emotie si dezinvolti. Numai ca o parte din ei au reusit sa impresioneze in mod neplacut audienta.
 
 
Sally Field a intrat in istorie cu momentul patetic in care striga pe scena "Acum , ma iubiti. Dupa ce a castigat al doilea Oscar in 1985 pentru "Places in the Heart", actrita a urcat pe scena si a oferit unul momentele memorabile de la Oscar, cand a inceput sa strige: "Acum simt, acum ma iubiti".
 

Dar Field, n-a fost singura care a creat momente plangacioase la Oscar. Anul trecut Natalie Portman izbucnea in lacrimi pe scena, dupa ce primise primul Oscar, pentru rolul solicitant din The Black Swan, iar in urma cu 10 ani, Halle Berry era paralizata de plans pe scena, dupa ce devenea prima actrita de culoare care obtinea premiul Oscar pentru rol principal.
 
 
 
Pentru ca mai este o saptamana pana la cea de-a 84-a editie a decernarii Premiilor Oscar, site-ul Moviefone si-a amintit de cele mai patetice discursuri de la gala celor mai prestigioase premii din industria filmului.
 
 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies