marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiile Tony: cele mai frumoase imagini de la gala. Ce vedete au stralucit pe covorul rosu

Premiile Tony, echivalentul premiilor Oscar in teatru, au avut loc duminca seara la New York. Gazda evenimentului a fost din nou actorul de comedie Neil Patrick Harris, cunoscut fanilor din serialul How I Met Your Mother, unde joaca personajul Barney.

Premiile Tony: cele mai frumoase imagini de la gala. Ce vedete au stralucit pe covorul rosu

 

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la Premiile Tony 2013


La editia din acest an, si-au facut aparitia mai multe vedete de la Hollywood, ca Zachary Quinto, Anna Kendrick, dar si Tom Hanks care a fost nominalizat pentru rolul din piesa de teatru "Lucky Guy". Insa, cea care a atras toata atentia a fost Scarlett Johansson

 

Actrita a fost luata in vizor de presa tabloida dupa ce a afisat o silueta mult mai fragila. Cunoscuta pentru formele el voluptoase, care au pus-o pe lista celor mai dorite femei din lume, Scarlett a aparut mult mai slaba si fragila la gala Premiilro Tony din acest an, scrie Daily Mail. Desi a jucat intr-o noua punere in scena a piesei Who's Afraid of Virginia Woolf, actrita din The Avengers n-a primit nici o nominalizare. Prestatia ei a fost primita cu laude de catre critici in urma cu cateva luni. Scarlett a venit de pe platourile de filmare de la Captain America: The Winter Soldier, cel mai recent film al actritei, pentru a prezenta o categorie in cadrul ceremoniei.

 

 

Scarlett Johansson

 

 

 

Sienna Miller, Tom Sturridge, Jake Gyllenhaal, Tom Hanks, Anna Kendrick, Sally Field, Sigourney Weaver, Cindy Lauper sau Jon Cryer s-au numarat printre vedetele prezente pe covorul rosu la Gala Premiilor Tony. Unul dintre cele mai spectaculoase momente a fost cel din deschidere, in care Neil Patrick Harris a cantat pe scena, unde si-a facut aparitia boxeurul Mike Tyson.

 

 

 

 

Intr-o cursa deosebit de deschisa in acest an intre "Kinky Boots" (13 nominalizari), "Matilda" (12 nominalizari) si "Pippin" (10 nominalizari), cei 868 de membri cu drept de vot care acorda premiile Tony au preferat in final energia excentrica si sentimentala a productiei "Kinky Boots", care prezinta prietenia dintre timidul mostenitor al unei fabrici de pantofi aproape falimentare si un travestit care devine asociatul sau si il ajuta sa salveze fabrica.

 

 

Zachary Quinto                                                      Scarlett Johansson

 

Pe langa categoria "cel mai bun musical", "Kinky Boots", inspirat din filmul britanic omonim lansat in 2005, s-a impus si la categoria "cel mai bun actor dintr-un musical" (Billy Porter) si "cea mai buna coloana sonora", o recompensa care a revenit cantaretei si compozitoarei Cyndi Lauper. Artista americana a debutat anul trecut pe Broadway si a castigat astfel primul ei premiu Tony din cariera.

 


Spectacolul "Matilda", inspirat din cartea omonima pentru copii scrisa de britanicul Roald Dahl si creat la Londra, unde a castigat anul trecut sapte Olivier Awards, a fost recompensat cu patru premii Tony: "cel mai bun actor in rol secundar", "cea mai buna partitura muzicala", "cele mai bune lumini" si "cele mai bune decoruri".  "Pippin" a fost recompensat cu premiul Tony pentru cea mai buna reluare a unui musical. Versiunea originala a fost lansata in 1972.

 

Tom Hanks si Rita Wilson                                         Sigourney Weaver

 

Intr-o seara plina de surprize, anumiti actori si anumite productii, considerati favoriti, au plecat acasa cu mana goala. Tom Hanks, care si-a facut debutul pe Broadway in piesa de Nora Ephron "Lucky Guy", bazata de viata jurnalistului laureat cu Pulitzer Mike McAlary, nu a castigat premiul Tony la categoria "cel mai bun actor de teatru". Acest trofeu a revenit actorului Tracy Letts, pentru rolul sau din productia "Who is afraid of Virginia Woolf?".

 

Cea de-a 67-a gala a premiilor Tony a avut loc duminica seara, la Radio City Hall din New York, in prezenta a 6.000 de persoane, si a fost prezentata pentru a patra oara de actorul Neil Patrick Harris.Premiile Tony sunt considerate echivalentul in teatru al Oscarurilor si recompenseaza cele mai bune piese si musicaluri de pe Broadway.Acordate de American Theatre Wing si de League of American Theatres and Producers, premiile Tony au fost create in 1947, in memoria Antoinettei ("Tony") Perry, presedintele American Theatre Wing in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Din 1978, premiile Tony sunt difuzate de postul de televiziune CBS.

 

Jon Cryer si sotia sa

 

 

Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies