marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pretty Little Liars: serialul fenomen in SUA  arunca in aer social media, 1 milion de mesaje pe Twitter intr-o ora

“Mister sustinut in fiecare episod, rasturnari de situatie, suspans si o gramada de momente “OMG“ – acestea sunt in opinia oficialilor casei de productie ABC Family unele dintre punctele tari ale “Pretty Little Liars”/”Micutele mincinoase”, care a transformat acest serial intr-un fenomen.

Pretty Little Liars: serialul fenomen in SUA arunca in aer social media, 1 milion de mesaje pe Twitter intr-o ora

Difuzat in premiera de Pro Cinema, de luni pana joi, de la ora 20:00, “Pretty Little Liars”/”Micutele mincinoase” a mizat pe scenariul inspirat de cartea Sarei Shepard, pe suspansul dus la cote extreme si nu in ultimul rand pe frumusetea actritelor Troian Bellisario, Holly Marie Combs, Ashley Benson si Lucy Hale si si-a castigat fani in toate colturile lumii.

 

Finalul sezonului 3 difuzat in Statele Unite, cand cele patru prietene fac o descoperire uluitoare in portbagajul unei masini a aruncat in aer social media. Acesta a fost primul episod al unui serial care a generat mai mult de un million de posturi pe Twiteer doar intr-o singura ora, pe timpul difuzarii, potrivit SocialGuide.


 

 

 

 

Cand s-a filmat episodul pilot din “Pretty Little Liars” Twitterul era un fenomen relativ recent, iar casa de productie a interzis in acea perioada folosirea acestui mijloc de comunicare. Situatia s-a schimbat insa rapid. Actorii si scenaristii posteaza pe Twitter in timp ce fanii urmaresc episoadele difuzate. “Foarte multa lume se teme de social media, insa noi nu mai avem nici o frica”, a declarant un official ABC.
   
   
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies