marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima aparitie pe covorul rosu a lui George Clooney, alaturi de logodnica sa. Actorul a anuntat ca se va casatori cu iubita sa la Venetia, "in cateva saptamani"

George Clooney se va casatori cu avocata britanica Amal Alamuddin "in cateva saptamani", iar ceremonia va avea loc la Venetia, potrivit declaratiilor facute, duminica, de actorul american la Florenta, in Italia, unde a participat la un eveniment caritabil.

Prima aparitie pe covorul rosu a lui George Clooney, alaturi de logodnica sa. Actorul a anuntat ca se va casatori cu iubita sa la Venetia, in cateva saptamani



Casatoria lui George Clooney cu iubita sa, Amal Alamuddin, o avocata britanica de origine libaneza, in varsta de 36 de ani, va avea loc la Venetia, in cateva saptamani, potrivit declaratiilor actorului, si nu in regiunea Lacului Como, zona a Italiei preferata de star, asa cum specula presa americana, potrivit dailymail.co.uk.

 

 

 


"Mi-am intalnit viitoarea mireasa aici, in Italia, si ma voi casatori cu ea, in cateva saptamani, la Venetia", a declarat Clooney duminica, la Florenta, unde a participat impreuna cu viitoarea sotie la o gala umanitara organizata in Palazzo Vecchio.
Potrivit presei tabloide, Amal Alamuddin va purta o rochie de mireasa marca Alexander McQueen, ea fiind vazuta la sediul central al casei de moda, aceeasi cu care a colaborat Kate Middleton pentru nunta cu printul William. George Clooney si Amal Alamuddin au aparut pentru prima data impreuna in public in octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

 

 


George Clooney, in varsta de 53 de ani, a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993. Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

 

Amal Alamuddin, in varsta de 36 de ani,  este o avocata britanica specializata in drept international si drepturile omului. Ea a fost votata "cea mai sexy avocata din Londra" in 2013. Printre clientii acesteia s-a numarat si Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies