marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima eroina de la Pixar i-a cucerit pe americani. Ce incasari fabuloase a facut la lansare animatia Brave 

Cei de la Pixar au lansat in acest weekend prima animatie a studioului care are in rol principal o eroina, Brave. Desi criticii au fost impartiti, unora displacandu-le total animatia, fanii s-au inghesuit sa o vada pe eroina roscata si Brave a fost lider de box-office cu 66 de milioane de dolari.

Prima eroina de la Pixar i-a cucerit pe americani. Ce incasari fabuloase a facut la lansare animatia Brave

Astfel, Brave devine al 13-lea film de la Pixar care debuteaza direct pe prima pozitie in box-office.

Fata cu parul de foc al celor de la Pixar a nimicit adversarii ca Madagascar: Fugariti prin Europa 3D, Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri sau Prometheus.

Animatia 3D este produsa de Katherine Sarafian si are un scenarius semnat de Brenda Chapman si Irene Mecchi.

Povestea este plasata in tinuturile intunecate ale Scotiei unde printesa Merida ( voce Kelly Macdonald) incepe o frumoasa calatorie. Fiica regelui Fergus ( voce Billy Connolly) si a reginei Elinor ( voce Emma Thompson), Merida incalca un obicei sacru stravechi.

 

 

Actiunile sale aduc haos in regat iar Merida cauta ajutorul unei Femei Intelepte ( voce Julie Walters) pentru a rupe un blestem inainte de a fi prea tarziu. Pericolul care se apropie o face sa descopere adevaratul sens al curajului. Din distributie mai fac parte Kevin McKidd, Craig Ferguson si Robbie Coltrane.

Circul vesel al animalutelor din Madagascar 3: Fugariti prin Europa a strans inca 20 de milioane de dolari, dupa ce weekendul trecut a fost lider de box-office.

Pe locul 3 in box-office s-a aflat Abraham Lincoln: Vanator de Vampiri, care a strans 16 milioane de dolari, in weekendul de lansare. Prometheus, proiectul ambitios al lui Ridley Scott a scazut si el, incasand 10 milioane de dolari.

Rock of Ages a inchis primele 5 locuri, cu 8 milioane de dolari, o dezamagire destul de mare pentru filmul care a strans vedete ca Tom  Cruise, Russell Brand, Catherine Zeta Jones sau Alec Baldwin.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies