marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Angelina Jolie in Maleficent. Cum arata actrita in rolul uneia dintre cele mai indragite eroine negative din istoria studiourilor Disney

Angelina Jolie isi uimeste din nou fanii in prima imagine cu ea din filmul "Maleficent", o versiune realizata de studiourile Disney a clasicului film animat "Frumoasa din padurea adormita". Asa cum era de asteptat, Jolie este aproape de nerecunoscut, iar fanii au tresarit doar uitandu-se la imagine.

Prima imagine cu Angelina Jolie in Maleficent. Cum arata actrita in rolul uneia dintre cele mai indragite eroine negative din istoria studiourilor Disney

Angelina Jolie stie sa fie malefica si asta o demonstreaza prima imagine din Maleficent, un film live-action, regizat de Robert Stromberg, cel care s-a ocupat de regia artistica de la Avatar si Alice in Wonderland. Pelicula marcheaza debutul sau din postura de regizor de film.

 

Filmul  urmareste povestea uneia dintre cele mai populare eroine negative, Maleficent si evenimentele care i-au otravit inima atat de tare incat a ajuns sa arunce un blesteme asupra micutei Aurora.  Din distributie fac parte: Sharlto Copley (District 9), Elle Fanning (Super 8), Sam Riley (On the Road), Imelda Staunton (Vera Drake), Miranda Richardson (The Hours), Juno Temple (Atonement) si Lesley Manville (Secrets & Lies).

 

In desenul animat clasic, lansat de studiourile Disney in 1959 si inspirat din povestea fratilor Grimm, Ursitoarea cea rea arunca un blestem asupra printesei Aurora, pentru ca aceasta sa se intepe cu un fus si sa moara inainte de apusul soarelui, in ziua in care va implini varsta de 16 ani.Insa cele trei ursitoare bune prezente la botezul Aurorei au reusit sa modifice acel blestem, astfel incat printesa sa nu moara, ci sa cada intr-un somn adanc, care sa dureze 100 de ani.

 

"Este prima data cand acest personaj este abordat din perspectiva unei femei puternice. Faptul ca este nemiloasa nu inseamna ca nu are si o latura umana, bine ascunsa. Stiu ca pare ciudat daca spun ca fetele pot sa invete ceva bun de la ea, pentru ca ar parea ca le indemn sa fie niste persoane rele, dar Maleficient chiar este un personaj deosebit si o sa vedeti asta. Dar nu este perfect, ba chiar este departe de a fi perfecta". a spus Jolie despre rolul ei din Maleficent pentru revista Entertainment Weekly.

 

Filmul este programat sa apara pe 14 iulie 2014 si are un scenariu scris de Linda Woolverton. Angelina Jolie va si producator executiv.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies