Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Benedict Cumberbatch in rolul super eroului Doctor Strange: fanii asteptau cu nerabdare sa-l vada in aceasta ipostaza

Revista Entertainment Weekly a publicat prima imagine cu Benedict Cumberbatch in rolul lui Doctor Strange.

Primele imagini cu Benedict Cumberbatch in rolul super eroului Doctor Strange: fanii asteptau cu nerabdare sa-l vada in aceasta ipostaza

Benedict Cumberbatch apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Entertainment Weekly. Pentru prima data fanii il pot vedea drept super eroul Doctor Strange, un proiect extrem de asteptat de catre fanii benzilor desenate.

"Povestea lui Stephen Strange avea nevoie de un actor capabil sa ofere in egala masura profunzime si sinceritate. In 2016, Benedict le va arata fanilor si publicului ce il face pe Doctor Strange un personaj unic" a spus presedintele Marvel, Kevin Feige, atunci cand a anuntat numele lui Benedict Cumberbatch.


Filmul "Dr. Strange" urmareste povestea neurochirurgului Stephen Strange, care, dupa un accident auto ingrozitor, descopera o lume ascunsa si magica si dimensiuni alternative, infomeaza Marvel. "Sunt tot felul de nebunii in Doctor Strange. Zbor, cad, dau cu pumnii, primesc pumni. Este greu si solicitant. Sunt insa uimit ca fac acest film, mi se pare incredibil.  Tot asteptam sa vina cineva sa imi spune ca e prea ciudat, dar nu s-a intamplat" a povesit actorul.

 

Doctor Strange se va lansa in cinematografe incepand cu 4 noiembrie 2016.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies