marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Dwayne Johnson din filmul San Andreas: "Va fi cel mai mare cutremur vazut vreodata"

Dwayne Johnson a publicat pe contul sau de Twitter prima imagine de  promovare a noului sau film, San Andreas, in care va fi vorba despre un cutremur covarsitor care loveste San Andreas.

Prima imagine cu Dwayne Johnson din filmul San Andreas: Va fi cel mai mare cutremur vazut vreodata

Fanii lui Dwayne Johnson se pot delecta cu o prima imagine din San Andreas, urmatorul proiect cinematografic al actorului. The Rock a publicat poza pe contul sau de Twitter, la care a atasat si urmatorul mesaj: "Muncesc din greu si sunt mandru de urmatorul meu rol. Incep filmarile in cateva saptamani. Cel mai mare cutremur din istorie va lovi San Andreas."

Brad Peyton, care a mai lucrat alaturi de Dwayne Johnson la  Journey 2: The Mysterious Island, se va ocupa de regia filmului, care ar trebui lansat in 2015.

 

 

Povestea filmului are loc dupa ce un cutremur puternic loveste California si produce distrugeri uriase. Personajul principal la fi un pilot de elicopter, interpretat de Dwayne Johnson, care va face o calatori periculoasa de-a lungul statului pentru a-si recupera fiica pierduta.

San Andreas va fi produs de New Line, filmari ar trebuie sa inceapa in aprilie 2014 si lansarea va avea loc in 2015. Dwayne Johnson a avut un an extrem de ocupat. A lansat pe rand, filme de succes si populare ca G.I. Joe: Retaliation, Fast & Furious 6 si Pain & Gain, care impreuna au adus incasare de 1 miliard de dolar in box-office-ul global.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies