marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Gal Gadot in rolul Wonder Woman: Henry Cavill si Ben Affleck se pregatesc de lupta in teaserul lansat la Comic-Con pentru Batman versus Superman: Dawn of Justice

Zi mare si pentru fanii Dc Comics. Dupa ce Marvel a reusit sa fure atentia cu imagini spectaculoase din Avengers: Age of Ultron, a venit randul celor de la DC Comics sa arate ce au mai bun. Si exact asa s-a intamplat. Zack Snyder a lansat imagini noi cu Ben Affleck in costumul lui Batman, dar si prima imagine cu Gal Gadot in rolul Wonder Woman. Insa, surpriza cea mare a fost cand a prezentat un clip din film.

Prima imagine cu Gal Gadot in rolul Wonder Woman: Henry Cavill si Ben Affleck se pregatesc de lupta in teaserul lansat la Comic-Con pentru Batman versus Superman: Dawn of Justice

Fanii de la Comic-Con au avut parte de cea mai mare surpriza. Cei de la Warner Bros. au dezvaluit in premiera imagini cu Gal Gadot in rolul Wonder Woman, un scurt montaj din film in care apare complet Ben Affleck in rolul lui Batman. Clipul a ajuns si pe internet, insa intr-o calitate foarte slaba, dar suficient cat sa le potoleasca curiozitatea celor care n-au avut norocul de a fi prezenti la San Diego.

 

 

 

Fanii au aplaut minute in sir atunci cand Ben Affleck a urcat alaturi de Henry Cavill si Gal Gadot pe scena, iar dupa ce au urmarit clipul, au fost reactii atat de bune, aplauze, incat cei de la Warner Bros. le-au mai difuzat inca o data, la cererea publicului. "Acum, trebuie sa ne intoarcem sa terminam filmul" a spus Zack Snyder, in aplauzele publicului, noteaza cei de la Hollywood Reporter. In imagine, apare Ben Affleck, langa celebrul sau reflector, iar cand lumina se aprinde, din cer se vede coborand Superman.

 

 

Tot atunci a fost lansata o noua imagine cu Ben Affleck in costumul lui Batman. Poza se centreaza pe masca lui Batman. Anul acesta, Batman aniverseaza 75 de ani de cand a fost creat celebrul personaj in benzile desenate, iar evenimentul a fost sarbatorit in cadrul conventiei de la Comic-Con.

 

 

Batman este unul dintre cele mai cunoscute personaje de benzi desenate, ce a areusit sa cucereasca universul cinematografic si de televiziune. Aparitii in seriale, emisiuni si filme l-au transformat in eroul preferat pentru zeci de generatii.

 

In 2016, vom avea ocazia sa vedem din nou o noua versiune a lui Batman, jucata de Ben Affleck. Batman versus Superman: Dawn of Justice se va lansa pe 6 mai 2016 si este considerata cea mai tare confruntare posibila a super eroilor.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies