marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Lindsay Lohan si Charlie Sheen in pat, in Scary Movie 5

El este un excentric playboy, ea fata rea de la Hollywood. Cum ar arata impreuna in pat? Actrita de 26 ani, Lindsay Lohan si starul de 47 de ani, Charlie Sheen apar in prima imagine din "Scary Movie 5" lansata astazi de The Weinstein Company.

Prima imagine cu Lindsay Lohan si Charlie Sheen in pat, in Scary Movie 5

Actorul Charlie Sheen a reusit sa ajunga in patul lui Lindsay Lohan. Excentricul playboy, fost protagonist al serialului de succes "Doi barbati si jumatate" apare in scene fierbinti alaturi de Lohan, insa rolurile lor nu vor fi foarte mari in partea a cincea francizei "Scary Movie".

Surse ale productiei au lasat de inteles ca cele doua personaje ar putea fi ucise destul de repede in film - o "tactica" obisnuita pentru franciza lansata in 2000.


New York Post a scris ca Lindsay Lohan a vrut sa renunte la rol pentru ca o punea intr-o lumina nefavorabila, insa compania producatoare, Dimension Films, a ameninta ca o va da in judecata.

"Nici macar Charlie Sheen nu a crezut ca va filma secventele" au mai declarat surse din cadrul productiei. Conform celor de la New York Post, vedeta a mers atat de departe incat ar fi sustinut ca sufera de pneumonie, doar ca sa scape de filmari.

Membri ai echipei care a participat la filmari povestesc ca cei doi si-au impartit diverse "gesturi de tandrete", care nu erau prevazute in scenariu. Charlie Sheen, se pare, nu s-a sfiit deloc sa flirteze pe fata cu Lindsay Lohan.

 

In Scary Movie 5 nu va mai fi prezenta Anna Faris, cea care in primele patru parti a interpretat rolul lui Cindy Campbell. Din noua distributie vor mai face parte Ashley Tisdale, Erica Ash, Marisa Saks si Regina Hall.

 

Producatorii au anuntat ca premiera noii productii va fi pe 11 ianuarie 2013. Primele patru filme au avut un buget de 157 milioane de dolari, incasarile ridicandu-se la peste 818 milioane de dolari.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies