marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Michael Douglas si Matt Damon in rol de iubiti i-a lasat fara cuvinte pe americani

Prima imagine din filmul "Behind the Candelabra" care va ecraniza biografia marelui pianist Wladziu Valentino Liberace i-a lasat fara cuvinte pe fanii celor doi actori.

Prima imagine cu Michael Douglas si Matt Damon in rol de iubiti i-a lasat fara cuvinte pe americani

Filmul "Behind the Candelabra", produs de HBO si regizat de Steven Soderbergh ii aduce pe Matt Damon si Michael Douglas in rol de iubiti. Prima imagine de la filmarile productiei care ii mai are in distributie pe Rob Lowe, Dan Aykroyd, Debbie Reynolds si Scott Bakula le-a starnit interesul fanilor. Douglas arata ca Joe Pesci iar Matt Damon este blond.
 

Michael Douglas ii va da viata pe micul ecran unuia dintre cei mai iubiti si populari enterteineri din secolul XX - cantaretul si pianistul american Wladziu Valentino Liberace. Intre anii '50-'70 Liberace era cel mai bine platit artist din lume, a dus o viata plina de excese si a murit de SIDA in 1987.

Matt Damon il va interpreta pe Scott Thorson, bodyguard-ul si soferul de 24 de ani al cantaretului. Despre acesta s-a scris ca a fost timp de 5 ani iubitul artistului, insa Liberace a negat zvonurile.

"Inca de la conceptia sa am avut doua prioritati: sa fie creativ cat mai corect si sa atragem cat mai multi oameni sa-l vada. HBO are o abordare indrazneata si o abilitate fara egal in a promova pelicula pentru a ajunge la cat mai multi oameni" a declarat Stephen Soderbergh.

Acesta este primul film pentru Michael Douglas care si-a revenit dupa o lupta de 9 luni cu cancerul. Filmul a fost amanat timp de 3 ani din cauza tratamentului lui Michael Douglas.

Intrebat daca a avut retineri in a interpreta rolul de iubit al lui Michael Douglas, Matt Damon a declarat pentru cei de la People acum ceva vreme: "Ma gandesc la acest rol in termeni matematici. E un fel de tranzitivitate - cand il sarut pe Michael Douglas e ca si cum as face-o cu Catherine Zeta-Jones ( sotia lui Douglas)."


Filmarile au inceput in aceasta vara si vor desfasura in Los Angeles, Las Vegas si Palm Springs. Pelicula se lanseaza in 2013.
 



Sursa foto: Daily Mail

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies