marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Scarlett Johansson in "Ghost in the Shell": de ce s-au infuriat fanii pe retelele de socializare

Prima imagine cu Scarlett Johansson in filmulm "Ghost in the Shell" s-a lansat. Adaptarea cinematografica dupa una dintre cele mai cunoscute francize japoneze inspirata din manga, creata de Masamune Shirow.

Prima imagine cu Scarlett Johansson in Ghost in the Shell : de ce s-au infuriat fanii pe retelele de socializare

Dupa aparitia primei imagini cu Scarlett Johansson, internetul a reactiona puternic, criticand faptul ca a fost aleasa o actrita alba sa joace un rol asiatic.

Mai mult, zvonurile din presa sustin ca imaginea actritei ar fi fost modificata cu ajutorul efectelor speciale pentru ca actrita sa semene cat mai mult cu un personaj asiatic. Insa, studiourile Paramount si Dreamworks au negat complet. "Va asigur ca nu exista asa ceva, imaginea lui Scarlett nu a fost modificata si nici nu se va intampla asta", scriu cei de la Entertainment Weekly.


Pe retelele de socializare, fanii s-au infuriat si critica Hollywood-ul pentru rasism si "whitewashing", dupa ce a distribuit actori de culoare alba in defavoare actorilor de culoare sau asiatici.


"Ghost in the Shell" este regizat de Rupert Sandes si urmareste aventurile unei politiste care incearca sa doboare un hacker. Din distributie mai fac parte Juliette Binoche, Michael Pitt, Takeshi Kitano.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies