marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine din filmul "The Invisible Woman". Cum arata Ralph Fiennes in rolul lui Charles Dickens

Ralph Fiennes preia un nou rol inedit in drama de epoca "The Invisible Woman", unde il va juca pe scriitorul britanic, Charles Dickens. Mai mult, Fiennes va regiza pelicula, acesta fiind al doilea film al sau ca regizor, dupa intens apreciatul "Coriolanus".

Prima imagine din filmul The Invisible Woman . Cum arata Ralph Fiennes in rolul lui Charles Dickens

Primele imagini din film ii infatiseaza pe Ralph Fiennes si Felicity Jones complet schimbati si in costume de epoca. Alaturi de ei vor mai juca, Kristin scott Thomas, Michelle Fairley si Tom Hollander. Kristin Scott Thomas si Ralph Fiennes au mai jucat impreauna in celebrul "Pacientul englez", pentru care fiecare a primit cate o nominalizare la Oscar, filmul obtinand in total 9 statuete.


The Invisible Woman este adaptarea biografiei lui Claire Tomalin si urmareste povestea de dragoste secreta dintre Charles Dickens si amanta sa, Nelly Ternan. Aceasta, impreuna cu familia sa, devina pasionata de Dickens dupa ce ia parte la productia unei piese de teatru impreuna cu acesta, dar in scurt timp, Dickens va deveni obsedat de tanara. Desi se iubesc, Nelly va trai o viata dubla, ascunsa si niciodata nu va face publica dragostea pentru Dickens, pentru a nu-i pata reputatia acestuia.
 

 

Ralph Fiennes va juca anul viitor intr-o alta adaptare celebra, "Great Expectations", alaturi de Helena Bonham Carter si Jeremy Irvine. Insa, in octombrie, Fiennes va putea fi vazut alaturi de Daniel Craig in "Skyfall", noul film cu agentul 007.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies