marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine din nebunia de film The Expendables 2! Mickey Rourke va fi ucis! Vezi plotul oficial!

Dezvaluiri de la cel mai tare film de actiune din istorie - asa cum a fost catalogat de presa internationala pentru castingul care ii strange pe cei mai cunoscuti "batausi"  The Expendables 2 ( Eroi de Sacrificiu 2)!

Prima imagine din nebunia de film The Expendables 2! Mickey Rourke va fi ucis! Vezi plotul oficial!

Compania care produce continuarea de la The Expendables a lansat prima imagine si povestea oficiala din filmul care va aparea in 2012.

Plot:

Eroii de sacrificiu se intorc si de data asta e personal. Dupa ce Tool (Mickey Rourke) este ucis cu brutalitate intr-o misiune, prietenii lui jura razbunare. Nu vor fi insa singurii care vor sa curga sange. Frumoasa fiica a lui Tool, Fiona pleaca si ea sa razbune moartea tatalui ei. Lucrurile se complica atunci cand fata este capturata de un dictator nemilos. Eroii de sacrificiu se aleg cu cea mai grea misiune.


Justin Lin cel care a regizat Fast Five ar putea conduce filmarile pentru partea a doua. Prima parte a obtinut la nivel mondial incasari de 260 de milioane de dolari.
 

Jason Statham, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Jet Li, Van Damme, Dolph Lundgren sunt cateva din starurile care isi fac aparitia in film


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies