marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Snake Eyes din G.I. Joe: Retaliation. Cum au reactionat fanii dupa ce au vazut noul costum al luptatorului ninja

O noua imagine din G.I. Joe Retaliation a fost lansata ieri pe net. Fanii au avut ocazia sa vada unul dintre personajele preferate, Snake Eyes.

Prima imagine cu Snake Eyes din G.I. Joe: Retaliation. Cum au reactionat fanii dupa ce au vazut noul costum al luptatorului ninja

Snake Eyes, interpretat de (Ray Park), luptatorul ninja care i-a cucerit pe fani in primul film, este unul dintre putinele personaje care revin in a doua parte.


Channing Tatum, Ray Park si Byung-hun Lee isi vor relua rolurile din primul film, distributiei i se vor alatura ?i multe nume noi, ca Bruce Willis, Adrienne Palicki (noua Wonder Woman), Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Elodie Yung.


G.I.Joe este unitate militara cunoscuta sub numele de Global Integrated Joint Operating Entity, o echipa infiintata de guvernul american ca masura de protectie impotriva unei organizatii malefice condusa de un mare traficant de arme.


 

Snake Eyes in G.I Joe: Rise of the Cobra (2009)


 

Fanii s-au aratat bucurosi sa vada noul costum al lui Snake Eyes, dupa ce s-au plans ca  in primul film, G.I Joe: The Rise of the Cobra masca sa arata ciudat pentru ca avea buze.

 

Primul film, G.I Joe: Rise of the Cobra a fost lansat in 2009, a avut un buget de 175 de milioane de dolari si a strans incasari mondiale de 302 milioane de dolari.

G.I Joe: Retailation  este regizat de Jon Chu (Step Up 3D) si va fi lansat in Romania pe 22 iunie 2012.


Snake Eyes in G.I Joe: Retailation  (2012)

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies