marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine oficiala cu Scarlett Johansson in rolul unui extraterestru: Nu am mai jucat  intr-un astfel de rol nebun

A fost lansata si prima imagine oficiala cu Scarlett Johansson rolul unei extraterestre sexy in pelicula S.F. " Under the Skin ", in regia lui Jonathan Glazer , anunta hollywoodreporter.com.

Prima imagine oficiala cu Scarlett Johansson in rolul unui extraterestru: Nu am mai jucat intr-un astfel de rol nebun

Actrita a renunta la imaginea de femeie super erou si seducatoare si s-a transformat intr-o bruneta misterioasa.

Johannson va fi o extraterestra care traieste pe Terra, deghizata intr-o femeie cu forme perfecte. Ea se foloseste de cea mai puternica a arma a sa, sexualitatea, pentru a-si ademeni victimele – barbatii americani.

Filmat la inceputul acestui an in Londra si Scotia, filmul va avea premiera la Cannes urmand sa fie lansat in cinematografe spre toamna.

Actrita care este acum lidera de box office cu blockbusterul The Avengers a avut concurenta serioasa pentru acest rol pentru care au fost luate in considerare Gemma Arterton, Eva Green, Megan Fox, January Jones, Abbie Cornish, Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Blake Lively si Jessica Biel. Din distributie mai fac parte Robert J. Goodwin, Paul Brannigan, Michael Moreland.


Acesta este al treilea film al regizorului Jonathan Glazer dupa sexy Beast si Birth si va arata cum este vazuta lumea noastra prin ochii unui extraterestru.

"Nu este un film science-fiction, ci unul care te face sa-ti pui multe intrebari existentiale. Este foarte complex si imposibil de povestit. Nu cred ca am mai jucat pana acum intr-un astfel de rol nebun", a povestit actrita.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies