marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima poza din noul Total Recall, filmul care a revolutionat genul SF, a creat senzatie pe internet!

Total Recall unul din filmele care a revolutionat genul SF la inceputul anilor '90 are parte in 2012 de o revenire in forta. Prima poza oficiala din remake-ul celebrului film cu Arnold a ajuns pe internet si a creat senzatie printre fanii peliculei.

Prima poza din noul Total Recall, filmul care a revolutionat genul SF, a creat senzatie pe internet!

Regizorul Len Wiseman si pleiada de actori Kate Beckinsale, Jessica Biel, John Cho, Ethan Hawke si Bryan Cranston in frunte cu Colin Farrell sunt starurile care lucreaza la noua productie.


Multi au criticat distributia lui Farrell ( care nu a impresionat in filme ca  Alexander, Miami Vice) in rolul lui Doug Quaid jucat in varianta din 1990 de Arnold Schwarzenegger.
 

Filmarile au inceput in Toronto pe 16 mai 2011si se vor incheia in septembrie. Acest remake va fi realizat de studiourile Sony Pictures si are un buget estimat de presa americana la 200 de milioane de dolari.


Producatorii remake-ului au decis sa scoata din peisaj planeta Marte. In noua varianta, intr-un viitor total schimbat, Quaid este muncitor care crede ca este un spion, insa nu stie exact daca lucreaza pentru Euromerica sau New Shanghai cele doua mari superputeri ale lumii. Kate Beckinsale a primit oferta sa interpreteze rolul lui Lori, sotia protagonistului Douglas Quaid. In 1990, Sharon Stone a jucat acest rol si desi a devenit faimosa cu Basic Instinct, cu rolul din Total Recall a atras atentia producatorilor de la Hollywood.

Lansarea americana a noii versiuni a lui Total Recall a fost stabilita pentru 3 august 2012 .In filmul original, Arnold Schwarzenegger interpreteaza rolul unui barbat care descopera ca toate amintirile sale i-au fost implantate si ca in realitate era un agent secret aflat in misiune pe Marte. Filmul a avut incasari de 261,29 milioane de dolari pe plan mondial.

Colin Farrell si fiul sau pe platourile de la Total Recall


Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies