marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima zi la Cannes: Sacha Baron Cohen scandalizeaza din nou promovandu-si noul film, Dictatorul

Sacha Baron Cohen a oferit imaginile zilei in debutul Festivalului de la Cannes.

Prima zi la Cannes: Sacha Baron Cohen scandalizeaza din nou promovandu-si noul film, Dictatorul

Sosit pe Coasta de Azur  pentru a-si promova comedia The Dictator,  Sacha Baron Cohen a facut ce stie mai bine: un circ total. Actorul a calarit o camila si ....a cazut de pe ea, a sosit la eveniment pe un yacht unde nu s-a rusinat sa arate totul in niste imagini compromitatoare alaturi de modelul italian Elisabetta Canalis.


Actorul nu este la primul gest "extrem" pe care il face pentru a-si promova un film. In februarie la Oscar a fost dat afara de pe covorul rosu pentru ca a aparut in costumul pe care il poarta personajul sau in "The Dictator", tinand in mana o urna de cenusa despre care a spus ca este cea a fostului lider nord-coreean Kim Jong Il si pe care a varsat-o.


"The Dictator" spune povestea eroica a unui dictator care si-a riscat viata pentru a fi sigur ca democratia nu va ajunge niciodata in tara pe care a tiranizat-o cu atita dragoste, si este inspirat din romanul “Zabibah and the King”. Filmul  este produs de Baron Cohen impreuna cu Scott Rudin, Alec Berg, Jeff Schaffer si David Mandel. Filmul este o noua colaborare dintre Baron Cohen si Larry Charles, dupa “Borat” si “Bruno”.


Comedia The Dictator se lanseaza in aceasta saptamana in Romania.


Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies