marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Angelina Jolie si Johnny Depp in “The Tourist”, la “Lumea Pro Cinema”

Editia din 26 septembrie a emisiunii Lumea Pro Cinema” difuzata incepand cu ora 15:15 aduce informatii “calde” despre cele mai noi filme. “The Tourist” – filmul care reuneste doua supervedete cu exces de sex-appeal, Angelina Jolie si Johnny Depp, va avea premiera in Romania in luna ianuarie a anului viitor.

Primele imagini cu Angelina Jolie si Johnny Depp in “The Tourist”, la “Lumea Pro Cinema”

Pana atunci,poti vedea primele secvente ale acestui film atat de asteptat la “Lumea Pro Cinema”. Se pare ca filmarile nu au fost lipsite de picanterii si asta datorita interpretarilor atat de convingatoare a scenelor de dragoste, care au facut-o geloasa pe partenera lui Depp, Vanessa Paradis.

Campania de promovare a filmului “Wall Street: Banii sunt facuti sa circule” (“Wall Street: Money Never Sleeps”) a avut de suferit dupa vestea soc despre boala lui Michael Douglas. Colegii de distributie au incercat sa suplineasca absenta vedetei vorbind tot timpul la superlativ despre acesta. Interventiile lui Susan Sarandon, Carey Mulligan, Josh Brolin si Oliver Stone pot fi urmarite la “Lumea Pro Cinema”, cand telespectatorii vor putea afla si care sunt sansele de a se realiza si a treia parte a filmului.

In editia din 26 septembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” vor fi prezenti si Clint Eastwood si Matt Damon, care fac o echipa de 5 stele in thrillerul “Hereafter”, dar si Sam Worthington si Helen Mirren, care vaneaza un criminal de razboi in “The Debt”.

Cu siguranta ca fanii lui Bruce Springsteen nu vor rata documentarul “The Promise”, care va fi lansat pe DVD in luna noiembrie. Vor putea afla astfel cum a fost creat albumul din 1978, “Darkness on the Edge of Town”, care i-a transformat pe Springsteen si trupa sa in legende ale rock-ului. In editia din 26 septembrie a emisiunii “Lumea Pro Cinema” telespectatorii vor afla si opiniile vedetei rock despre filmul inspirat din viata sa.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies