marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Jamie Foxx pe platourile de la The Amazing-Spider Man 2: actorul este de nerecunoscut in rolul lui Electro

Jamie Foxx s-a transformat total pentru noul sau film, The Amazing Spider-Man. De la sclavul dornic sa se razbune pe albi in Django Unchained, actorul trece la rolul de super erou.

Primele imagini cu Jamie Foxx pe platourile de la The Amazing-Spider Man 2: actorul este de nerecunoscut in rolul lui Electro

Complet acoperit si vopsit in albastru-verzui, Jamie Foxx a fost greu de recunoscut pana si pentru colegii sai de platou. Actorul a inceput filmarile la The Amazing Spider-Man 2, unde il joaca pe Electro, un inamic de temut al lui Spider-Man. Fanii s-au intrebat inca de la finalul filmului THe Amazing Spider-Man cine  va fi eroul negativ in partea a doua.

Dupa genericul final al primului film din serie, Dr. Curt Connors (Rhys Ifans) este vizitat de un personaj misterios, care il intreaba daca Peter Parker stie adevarul despre parintii sai, iar pe fundal se aud tunete. In benzile desenate Marvel, personajul  Electro capata puterea de a controla electricitatea dupa ce este lovit de un fulger. Regizorul Marc Webb a dezvaluit motivul pentru care Electro a fost ales noul erou negativ: "Cred ca Electro este un personaj negativ incredibil. Este periculos, dar in acelasi timp arata genial la nivel vizual."

 

In acest moment, filmarile sunt in toi, iar Andrew Garfield si Emma Stone au filmat deja o parte din scene. Din noul film face parte si Shailene Woodley, tanara actrita care a cucerit pe toata lumea alaturi de George Clooney in drama The Descendants.


Aceasta o va juca pe Mary Jane Watson, marea iubirea a lui Peter Parker cand ajunge la maturitate si care a fost jucata de Kirsten Dunst in seria anterioara, in care Tobey Maguire purta costumul super eroului. The Amazing Spider-Man 2 se va lansa in 2014. Primul film a facut incasari mondiale de 752 de milioane de dolari si a fost printre cele mai profitabile filme din 2012.

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies