marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Johnny Depp in Mortdecai: cum s-a transformat actorul pentru noul sau film

A aparut prima imagine cu Johnny Depp din Mortdecai, viitorul film al starului. Alaturi de el apare si Paul Bettany, pe platourile din Londra, acolo unde se filmeaza productia.

Primele imagini cu Johnny Depp in Mortdecai: cum s-a transformat actorul pentru noul sau film

Un vanzator de opere de arta, Charles Mortdecai (Johnny Depp) incepe cautarile unui tablou pierdut despre care se zvoneste ca ar contine un cod secret catre o comoara ascunsa de catre nazisti.

Pentru acest rol, actorul s-a tuns si s-a vopsit blond, iar in imagine poarta mustata. Saptamana trecuta, Depp i-a socat pe fani cu schimbarea sa de look pe care fanii o considera nepotrivita pentru ca il imbatraneste.

 

 

Filmarile au debutat in Londra si alaturi de Depp a fost surprins si Paul Bettany. Regia filmului ii apartine lui David Koepp iar din distributie mai fac parte Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany si Olivia Munn.

Urmatorii doi ani sunt foartr aglomerati pentru Johnny Depp, care pare sa nu oboseasca niciodata. Cel mai asteptat film este Transcendence, un science-fiction impresionant, apoi urmeaza Mortdecai, va avea o aparitie scurta in London Fields, filmul iubitei sale Amber Heard, dar si in Into the Woods. In 2015 si 2016, Depp va aduce doua filme iubite in intreaga lumea: Alice in Wonderland 2 si Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Sales.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies