marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Julianne Moore in rolul lui Sarah Palin. Ce controverse a starnit Game Change

HBO a lansat trailerul pentru nou film, "Games Change", in care Julianne Moore o interpreteaza pe Sarah Palin, fostul guvernator care i s-a alaturat lui John McCain in campania alegerielor prezidentiale din 2008.

Primele imagini cu Julianne Moore in rolul lui Sarah Palin. Ce controverse a starnit Game Change

Alaturi de Julianne Moore, mai joaca Ed Harris, in rolul canditatului la presedintie, John McCain. Filmul se concentreaza pe alegerile prezidentiale din 2008 si urmareste camapania electorala a lui John McCain, in care a ales ca o partener pentru a castiga alegerile in fata lui Barack Obama, dar care i-a adus acestuia infrangerea.

Intr-un interviu oferit saptamana trecuta, Julianne Moore s-a aratat dezgustata de politica moderna:

"Tot ce conteaza la politicienii din ziua de astazi este cum sa ajunga cat mai repede pe sticla, cum sa obtina atentia presei, sa faca tot mai mult zgomot, dar nu ii intereseaza de cetateni. Pe noi nu ne intereseaza toate discursurile astea, noi cautam un lider si vrem ca cineva sa aiba grija de noi si drepturile noastre" a declarat Julianne Moore.

Despre rolul ei, actrita este extrem de entuziasmata si e constienta ca pe multi ii va deranja, dar e dispua sa infrunte toate comentariile.

Pelicula regizata de Jay Roach va prezenta esecul ei si modul in care a influentat negativ camapania lui McCain, care a pierdut alegerile in fata lui Barack Obama, dar si greutatile alegerile ei de a fi prima femeie care candideaza la vicepresedintie.


Pelicula are la baza un scenariu scris de Danny Strong si urmeaza sa fie lansat in martie 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies