marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Penélope Cruz ca Laura Ferrari, cu un look de anii ’50 foarte șic

Actrița a fost surprinsă pe platourile de filmare de la Ferrari având un aer foarte șarmant.

Primele imagini cu Penélope Cruz ca Laura Ferrari, cu un look de anii rsquo;50 foarte șic
Una dintre cele mai așteptate ecranizări este cea realizată de regizorul Michael Mann după cartea „Enzo Ferrari – Omul și mașina“, scrisă de Brock Yateston. Povestea vieții celebrului constructor de automobile, botezat „Il Commendatore“, va fi respusă pe marile ecrane în interpretarea lui Adam Driver, câștigător a două premii Oscar, și a lui Penélope Cruz, care o va juca pe soția sa, Laura Garello. 
 
Acțiunea filmului este plasată în vara anului 1957, un an crucial pentru fostul pilot de curse și pentru compania pe care a fondat-o, Ferrari, când o serie de dificultăți economice amenințau afacerea auto. Din păcate, nici căsnicia dintre Laura și Enzo Ferrari nu se îndrepta pe drumul cel bun, din cauza problemelor financiare și a morții unicului lor fiu, Dino, care urma să fie succesor al lui Enzo. Și, peste toate, un grav accident produs în cursa Mille Miglia, pe care Ferrari miza totul, a dus la pierderea vieții pilotului și copilotului, dar și a 9 spectatori, dintre care 5 copii – stârnind un imens scandal și un proces în care Enzo Ferrari, împreună cu Englebert, producătorul anvelopelor care au cauzat accidentul, au fost acuzați de omor din culpă.

 
O poveste dramatică, care te ține în suspans și care te emoționează, în același timp, filmată în Modena, Italia, și din a cărei distribuție mai fac parte Shailene Woodley, Patrick Dempsey, Jack O'Connell, Sarah Gadon și Gabriel Leone.
 
Aflată pe platourile de filmare a producției mult așteptate, Penélope Cruz a fost surprinsă acând un aer foarte șarmant, grație schimbării de look necesară rolului. Cu o tunsoare bob și părul brunet, cu un deux-pièce à la anii ’50 și încălțăminte tipică epocii, Penélope arată foarte șic și ne arată o altă fațetă a sa.

 
De altfel, și recentul pictorial realizat pentru ediția spaniolă a revistei „Vogue“ o pune într-o lumină diferită, de prințesă urbană modernă
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies