marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Robert Downey Jr. si Jude Law din Sherlock Holmes 2, filmul cu buget de 100 de milioane de dolari.

Robert Downey Jr se intoarce cu rolul pentru care a luat Globul de Aur - cel al lui Sherlock Holmes.

Primele imagini cu Robert Downey Jr. si Jude Law din Sherlock Holmes 2, filmul cu buget de 100 de milioane de dolari.

Partea a doua din Sherlock Holmes-ul lui Guy Ritchie va ajunge in cinematografe in acest an pe 16 decembrie.  Pana atunci au fost facute publice o serie de imagini plus postere cu cei doi eroi interpretati de Robert Downey Jr. si Jude Law.

In imagini ii mai putem vedea pe Jared Harris in rolul maleficului Moriarty si pe "tiganca" Noomi Rapace. Pentru rolul lui Moriarty au fost luati in considerare si Brad Pitt, Gary Oldman, Daniel Day-Lewis, Sean Penn si Javier Bardem.

De aceasta data, Dr. Watson si celebrul Sherlock Holmes isi unesc fortele pentru a-l invinge pe cel mai teribil adversar al lor - Profesorul Moriarty. Filmul are un buget estimat de presa de 100 de milioane de dolari.

In 2009, prima parte a filmului cu 2 nominalizari la Oscar a avut incasari de 210 milioane de dolari.

In Sherlock Holmes: A Game Of Shadows, Dr. Watson se insoara, insa nu arata prea bine :) Nici Sherlock nu e prea fericit.


Actiunea este la fel de incendiara ca in prima parte

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies