marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini de la filmarile ultimului sezon din Spartacus. Cum se antreneaza eroii celui mai spectaculos serial si ce surprize pregatesc pentru premiera

Spartacus, unul dintre cele mai populare seriale ale momentului va reveni in forta la inceputul anului viitor, cu cel de-al patrulea sezon, Spartacus: War of the Damned.
 

Primele imagini de la filmarile ultimului sezon din Spartacus. Cum se antreneaza eroii celui mai spectaculos serial si ce surprize pregatesc pentru premiera

Chiar daca va fi ultimul sezon, producatorii serialului nu vor sa-si dezamageasca fanii si au pregatit un final incredibil, "ceva la care nimeni nu se asteapta. Il veti vedea pe Spartacus impreuna cu armata lui, infruntandu-l pe Marcus Crassus. Va fi epic la un nivel pe care nici nu vi-l imaginati", a declarat Steven DeKnight, producatorul serialului.


La finalul acestei saptamanii, cei de la Starz au prezentat un video in care au dezvaluit cateva dintre secretele de la filmari, imagini in care este prezentat felul in care se realizeaza scenele de lupta, dar si antrenamentele la care sunt supusi actorii pentru a face fata provocarilor.

Primele doua sezoane din Spartacus se vad gratis si integral pe Voyo.ro

Ultimul sezon va avea premiera in SUA in ianuarie 2013. "Povestea lui Spartacus se va incheia glorios, iar finalul ii va incanta pe fani, care au fost alaturi de noi in aceasta aventura formidabila. Spartacus va avea un sfarsit epic, asa cum merita" a mai adaugat DeKnight.

 


Cu Spartacus, cei de la Starz au dat lovitura in 2010, cand a fost lansat primul sezon, Blood and Sand. Anul trecut insa, show-ul a suferit cea mai mare pierdere, dupa ce eroul principal, Andy Whitfield, cel care l-a jucat pe Spartacus in primul sezon, a murit la 18 luni dupa ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin.

 

Saptamanal, serialul a fost urmarit de peste 6 milioane de spectatori, o cifra record pentru postul Starz.  Unul dintre elementele de succes au fost scenele de violenta realizate intr-un stil deosebit, asemanator celor din filmul "300", dar si scenele de sex. Serialul a fost vandut in peste 150 de tari. Mai mult, Spartacus a reusit sa intre pe lista celor mai bine vandute seriale pe DVD din istorie. "Spartacus a devenit un fenomen mondial si a depasit asteptarile tuturor, a reusit sa atraga milioane de fani in intreaga lume, asa ca le vom oferi un final pe masura. " a spus CEO-ul de la Starz, Chris Albrecht.

 

Femeile care te vor uimi in ultimul sezon din Spartacus. Producatorii promit un final la care nimeni nu se asteapta



Actiunea din Spartacus: War of Damned are loc dupa infrangerea comandantului roman Gaius Claudius. Spartacus (Liam McIntyre) si oamenii sai se bucura de victoriile glorioase impotriva romanilor in Batalia de la Vesuvius. Aceste victorii nu doar ca au intarit legenda lui Spartacus dar au marit numarul rebeliilor sclavi la 30.000.  Roma incepe sa tremure in fata lui Spartacus, care acum este si mai puternic.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies