marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din "By The Sea": Angelina Jolie si Brad Pitt sunt un cuplu aflat in pragul colapsului in al doilea film din cariera in care joaca impreuna

Angelina Jolie si Brad Pitt se afla in aceasta perioada in Malta, acolo unde finalizeaza filmarile pentru filmul "By Rhe Sea", si isi petrec si luna de miere. Revista Entertainment Weekly a publicat in exclusivitate primele imagini din "By The Sea".

Primele imagini din By The Sea : Angelina Jolie si Brad Pitt sunt un cuplu aflat in pragul colapsului in al doilea film din cariera in care joaca impreuna

Angelina Jolie si Brad Pitt filmeaza primul lor film impreuna, de la "Mr. and Mrs. Smith" incoace. In mod ironic, in timpul lunii de miere pe care o petrec in Malta in aceasta perioada, ei filmeaza noua lor productie, in care intruchipeaza un cuplu a carui mariaj este in colaps.


Cu actiunea plasata la mijlocul anilor '70, in Franta, "By The Sea" o aduce pe Angelina Jolie in rolul Vanessei, o fosta dansatoare si Brad Pitt este sotul ei, Roland, un scriitor american. Acestia calatoresc prin tara, insa aceasta aventura ii indeparteaza si mai mult unul de celalalt. Dar atunci cand se retrag la un hotel local pe marginea apei, acestia devin atrasi de viata localnicilo si in acelasi timp, incearca sa se regaseasca.

 

 


"Am ales ca aceasta povestea sa fie spusa la mijlocul anilor '70 pentru ca este o epoca plina de culoare si fascinanta, dar si pentru ca este lipsita de multe distrageri ca in ziua de azi. Ne permita sa ramanem concentrati asupra emotiilor si trairilor in aceasta calatorie" a spus Jolie pentru Entertainment Weekly.

 

 

 

Filmul este produs de Universal Pictures, insa nu are data de lansare stabilita. Producatorii au decis sa dea unda verde proiectului dupa ce Angelina Jolie s-a declarat incantata de scenariu. "Am fost uimit sa vad cat de mult isi doresc ea si Brad Pitt sa aduca aceasta povestea curajoasa si sa isi aduca fanii intr-o calatorie emotionala care in acelasi timp, este si foarte surprinzatoar" a spus Donna Langley, presedintele studioului Universal.

Cei doi actori nu vor fi doar protagonisti, ci si producatori ai acestui film, ce va fi regizat de Angelina Jolie pe baza unui scenariu scris de actrita americana.

 

 

Acesta va fi cel de-al treilea proiect regizoral al actritei Angelina Jolie, dupa drama despre razboiul din Bosnia "In the Land of Blood and Honey", un lungmetraj salutat de criticii de specialitate, si "Unbroken", un film ce spune povestea alergatorului olimpic devenit erou de razboi Louis Zamperini. Filmul "Unbroken", produs tot de studiourile Universal, va avea premiera in luna decembrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies