marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Daredevil, serialul realizat de Marvel si Netflix: dupa esecul filmului cu Ben Affleck, studiourile Marvel vor sa reinventeze povestea super eroului

Charlie Cox il va juca pe avocatul orb, Matthew Murdoch, care seara se transforma in super erou, in serialul "Daredevil", produs si difuzat de Netflix. Producatorii au lansat deja prima imagine.

Primele imagini din Daredevil, serialul realizat de Marvel si Netflix: dupa esecul filmului cu Ben Affleck, studiourile Marvel vor sa reinventeze povestea super eroului

Marvel, impreuna cu Netflix, vor sa readuca in atentia fanilor povestea din Daredevil, insa noul serial se va indeparta mult de filmul dezamagitor cu Ben Affleck. Primele imagini lansate il arata pe actorul Charlie Cox atat in costum de super erou, cat si in costum de avocat.

 

La editia din New York a conventiei Comic-Con, Marvel a dezvaluit in premiere primele imagini cu Daredevil, super eroul care este adus in prim plan intr-un serial intens asteptat de fani, un parteneriat intre Marvel si Netflix. "Daredevil" se va lansa incepand cu 2015. Jeph Loeb, presedintele departamentului Marvel Television, a dezvaluit ca "Daredevil" este unul dintre cele cinci proiecte pe care le au cu Netflix. Astfel, personaje ca Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist si The Defenders vor beneficia de propriul show.

 

 


Serialul "Daredevil" va fi creat de Steven S. DeKnight, iar distributia este formta din: Charlie Cox (Matt Murdock), Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk), Deborah Ann Woll (Karen Page), Toby Leonard Moore (Wesley), Vondie Curtis-Hall (Ben Urich), Elden Henson (Foggy Nelson). Un alt nume important este Rosario Dawson (Claire Temple), dar care nu a putut fi prezenta la New York, fiind ocupata cu filmarile la alt proiect. "O sa va placa tare mult ce a facut Rosario."


Vincent D'Onofrio a vorbit putin si despre eroul sau negativ, Fisk. "El este un copil, dar si un monstru in acelasi timp. Intalnirea cu Vanessa il va scoate din umbra. Il vom prezenta uman, emotional, si o sa fiti convinsi de povestea lui" a spus acesta, conform Hollywood Reporter.

 

 

 

"Nu exista eroi sau anti-eroi, sunt doar oameni care iau decizii diferite, cu consecinte diferite." a spus DeKnight, in timp ce Charlie Cox a spus ca eroul sau va fi dominat de propriile sale idei despre ce inseamna justitia. "Ce este dreptatea? Ce face el in salile de judecata, avocat fiind, sau ce face noapte, cand incearca sa se autodepaseasca si sa adopte alte maniere?".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies