marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Prometheus, primul film 3D al lui Ridley Scott, inspirat de clasicul Alien

Cei de la Revista Entertainment Weekly au realizat un material cu unul dintre filmele high-profile ale verii viitoare si care a fost tinut in mister pana acum:  este vorba de SF-ul Prometheus al lui Ridley Scott.  Imaginile  au ajuns pe net iar fanii au fost impresionati de atmosfera care recreeaza universul din clasicul Alien.

Primele imagini din Prometheus, primul film 3D al lui Ridley Scott, inspirat de clasicul Alien

In 1979, Ridley Scott cucerea o intreaga planeta cu filmul Alien, care avea sa devina cel mai cunoscut si apreciat  horror din istorie. La 33 de ani distanta ( pe 8 iunie 2012), regizorul va lansa 3D o noua aventura SF  influentata de povestea din Alien.


Produs de 20th Century Fox, Prometheus ii reuneste pe Ridley Scott cu Arthur Max , production designer-ul de la American Gangster, designerul de costume premiat cu Oscar pentru Gladiatorul - Janty Yates si editorul Pietro Scalia (Black Hawk Down).

Initial filmul se dorea a fi un prequel al SF-ului din 1979 -  Alien - pentru care Scott estima un buget de 250 de milioane de dolari, insa va explora o mitologie de sine statatoare fata de cea din franciza Alien


Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce, Sean Harris, Kate Dickie, Rafe Spall, Logan Marshall-Green fac parte din distributia filmului la care se lucreaza din 2009.


Actiunea din Prometheus se concentreaza in jurul unei echipe de exploratori care descopera un indiciu despre originea speciei umane pe Pamant si care ii conduce intr-o calatorie in cele mai intunecate colturi de pe Pamant.

Acolo au de dus o lupta terifianta pentru a salva rasa umana. Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy.


Prometheus este primul film 3D realizat de Scott, nominalizat de trei ori la Oscar. Filmarile au inceput in martie 2011 in Toronto si au continuat in Londra, Islanda si Spania.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies