marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Seventh Son: Julianne Moore si Jeff Bridges pornesc o vanatoare de vrajitoare intr-un film fantasy

Julianne Moore si Jeff Bridges pornesc intr-o aventura mitica in Evul Mediu in filmul Seventh Son. Producatorii au lansat deja primele imagini, in care cei doi actori sunt transformati total.

Primele imagini din Seventh Son: Julianne Moore si Jeff Bridges pornesc o vanatoare de vrajitoare intr-un film fantasy

Bazat pe romanul The Spook's Apprentice, scris de Joseph Delaney, The Seventh Son este plasat in Evul Mediu, intr-o lume plina de vrajitoare si misticism. Jeff Bridges joaca rolul unui magician batran, John Gregory, numit Spook, care a fost incarcerat de malefica vrajitoare Mother Malkin (Julianne Moore) cu multe secole in urma. Cand fortele raului ameninta sa se intoarca, impreuna cu Malkin, acesta isi alege un ucenic, Tom Ward (Ben Barnes) sa il ajute in batalie. Numai al saptelea fiu al unui alt al saptelea fiu poate deveni ucenicul lui Spook.

Din distributie mai fac parte Olivia Williams, Antje Traue, Alicia Vikander (Anna Karenina)  si Kit Harington (Game of Thornes). Jeff Bridges, in varsta de 62 de ani, care a castigat Oscarul in 2010 pentru rolul din Crazy Heart, a explorat aproape orice perioada istorica de-a lungul carierei sale, de la westernuri si pana la filme SF super tehnologizate, insa acum este prima data cand va purta un costum medieval.

 

 

"Dupa ce iti pui costumul si machiajul, deja te simti in Evul Mediu", a spus acesta pentru USA Today. Actorul a vorbit putin si despre personajul sau. "Gregory  este un personaj foarte interesant. Este cunoscut ca un magician care tine raul deoparte, insa el insusi este foarte impunator si inspira teama. Cand lupti cu intunericul, nu ai cum sa nu fii atins putin de rau". Dar, in comparatie cu Maklin, interpretata de Julianne Moorte, Jeff Bridges e bland.
 

"Julianne Moore este superba, in viata reala, insa in film devine frumoasa intr-un mod grotesc. Este periculoasa in acest film" a spus Bridges despre Julianne Moore, alaturi de care a mai jucat in celebrul film The Big Lebowski.
 

 

 

 

Pentru a intra in spiritul epocii, dar si al povestii, Jeff Bridges a citit romane scrise de Joseph Campbell, dar a descoperit si frumusetea lumilor fantasy din romane scrise de autori ca J.R.R. Tolkien, Ray Bradbury sau Robert A. Heinlein. Acesta a dezvaluit cat de mult il ajuta trecerea de la un gen la altul cand isi alege rolurile: "Ma tine in priza, pasionat, entuziast si cred ca este la fel si pentru public."

The Seventh Son este regizat de Sergey Bodrov si va fi lansat in SUA pe 18 octombrie 2013.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies