marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Terminator Genisys: Arnold Schwarzenegger se intoarce intr-un mod spectaculos. Cum arata cyborgul care a facut istorie in lumea filmului 

Arnold is back! In sfarsit, fanii pot vedea cateva imagini din noul film al seriei Terminator. Producatorii au lansat un teaser de 15 secunde pentru Terminator: Genysis, cu o zi inainte si de lansarea primului trailer oficial.

Primele imagini din Terminator Genisys: Arnold Schwarzenegger se intoarce intr-un mod spectaculos. Cum arata cyborgul care a facut istorie in lumea filmului

Terminator: Genisys este unul dintre cele mai asteptate filme din 2015. Maine se va lansa si trailerul oficial, insa pana atunci avem un teaser de 15 secunde. Fanii il vor vedea pe  Arnold Schwarzenegger revenind in unul dintre rolurile cu care a devenit celebru, cyborgul T-800.

 

 

Robotul T-1000 este reinventat si readus in cinematrografie, dupa 30 de ani de la prima lui aparitie in lumea filmului. El este atractia principala in acest  teaser, pana cand il vedem pe Arnold Schwarzenegger.

 

 

 

 


"Terminator: Genisys", cea de-a cincea pelicula a francizei, va avea premiera pe 1 iulie 2015, iar studiourile Paramount au anuntat deja ca intentioneaza sa produca doua continuari ale celebrei serii. Filmele vor fi independente din punct de vedere al povestii. Deocamdata nu exista denumiri oficiale pentru cele doua continuari, dar Paramount a anuntat ca prima dintre acestea va intra in cinematografe pe 19 mai 2017, iar cea de-a doua ar urma sa aiba premiera pe 29 iunie 2018.

 

 

 

Arnold Schwarzenegger revine cu acest prilej in rolul faimosului T-800, insa partea biologica exterioara a personajului va arata imbatranita. Alaturi de acesta, in "Terminator: Genisys" vor aparea Emilia Clarke, in rolul Sarah Connor, si Jason Clarke, care il va interpreta pe John Connor. De asemenea, actorul Matt Smith, fost protagonist al serialului britanic de televiziune "Doctor Who", o sa apara intr-un rol despre care nu se stie deocamdata nimic.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies