marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din The Other Women: Kate Upton si Nikolaj Coster-Waldau se saruta intr-o comedie spumoasa in care joaca si Cameron Diaz

Dupa ce a primit rolul pentru productia The Other Women, Kate Upton si-a luat treaba in serios, astfel ca au aparut primele fotografii cu ea de pe platoruile de filmare.

Primele imagini din The Other Women: Kate Upton si Nikolaj Coster-Waldau se saruta intr-o comedie spumoasa in care joaca si Cameron Diaz

Frumoasa blonda a fost surprinsa pe plaja, in The Hamptons, New York, in timp ce filma pentru productia care este regizata de Nick Cassavettes. Imbracata intr-un costum de baie alb, modelul si-a etalat toate atuurile fizice, ea fiind recunoscuta pentru pictorialele incendiare pe care le-a realizat de-a lungul vremii.

 

Pe langa scenele in care apare plimbandu-se pe plaja, Kate a fost surprinsa intr-o scena romantica din film, in timp ce se saruta cu Nikolaj Coster-Waldau.


 

Kate Upton interpreteaza rolul unei amante atractive intr-o comedie despre un sot usuratic, jucat de starul din Game Of Thrones, Nikolaj Coster-Waldau. Kate, in varsta de 21 de ani, a mai aparut in Tower Heist si The Three Stooges, in rolul unei maicute.

 

The Other Woman are o distributie cel putin bizara, pe langa Cameron Diaz, Leslie Mann sau Nikolaj Coster-Waldau, aflandu-se si fotomodelul Kate Upton si solista Nicki Minaj.


 

Filmul o are in centru pe Cameron Diaz, o femeie care descopera ca barbatul pe care-l iubeste este insurat, dar ca mai are si o a doua amanta. Astfel, femeia se aliaza cu sotia acestuia, interpretata de Leslie Mann pentru a se razbuna pe sotul infidel, interpretat de Nikolaj Coster-Waldau.

 

The Other Women va avea premiera pe 25 aprilie 2014.


sursa foto: splashnews


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies