marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din ultimul film al seriei Twilight, Breaking Dawn Part 2, ce se va lansa in acest an au ajuns pe net

Dupa ce a facut incasari mondiale de peste 700 de milioane de dolari, sambata seara pelicula Saga Amurg: Zori de zi - Partea I a avut lansarea oficiala pe Blu-Ray si DVD in SUA. Evenimentul a fost sarbatorit prin prezentarea primelor imagini din urmatorul film al seriei care va incheia franciza inceputa in urma cu 4 ani.

Primele imagini din ultimul film al seriei Twilight, Breaking Dawn Part 2, ce se va lansa in acest an au ajuns pe net

Tinerii din SUA au luat cu asalt sambata seara magazinele de profil unde au stat la cozi pentru a cumpara noile variante de DVD si Blu-Ray ale peliculei Saga Amurg: Zori de zi - Partea I (2011)


Cu aceasta oacazie producatorii le-au oferit fanilor primele imagini in exclusivitate din ultimul film al seriei, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II care se va lansa in aceasta toamna. Cum era de asteptat iubitorii francizei au urcat imaginile pe net, desi un trailer oficial va fi lansat in luna martie. Scena ii arata pe cei doi eroi Bella si Edward discutand despre cum au reusit sa treaca peste toate obstacolele de pana acum si ofera detalii despre noile puteri de vampir ale Bellei.


Saga Amurg: Zori de zi - Partea II este al cincilea si ultimul film din seria Twilight, ecranizand a doua jumatate a ultimei carti ce continua povestea cuplului Bella-Edward interpretat de Kristen Stewart  si Robert Pattinson.


Dupa ce Bella este transformata in vampir de catre Edward, cei doi vor avea de infruntat noi probleme ce au legatura cu Renesmee, fetita jumatate om - jumatate vampir. Bella descopera noi puteri iar viata sa este din nou in pericol din cauza clanului Volturi.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies