marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele trailere pentru Man of Steel, productia care i-a facut pe fani sa planga. Cum au reusit cei de la Warner Bros sa atraga atentia asupra lui Superman

Warner Bros au dat drumul pe piata la primele doua trailere pentru filmul Man Of Steel, film care va fi lansat in 2013, iar reactiile au fost pozitive, secventele video fiind dovada ca productia se anunta a fi una incendiara.

Primele trailere pentru Man of Steel, productia care i-a facut pe fani sa planga. Cum au reusit cei de la Warner Bros sa atraga atentia asupra lui Superman

 

Intr-o incercare de promovare indrazneata, producatorii de la Warner Bros au lansat doua trailere pentru Man Of Steel, ambele avand aceleasi imagini, diferenta fiind facuta de voicile celor doi tati al lui Superman, cel biologic si cel care l-a adoptat. In prima varianta, cel care il interpreteaza pe Jonathan Kent este Kevin Costner, in timp ce la cea de-a doua varianta apare Russell Crowe, cel care joaca rolul tatalui kryptonian al lui Superman, Jor-El.

 

Pe 14 iunie 2013, la 7 ani distanta de la lansarea ultimului film din franciza, Superman se intoarce in Man of Steel cu britanicul Henry Cavill in rolul principal. In 2006 "Superman returns" cu Brandon Routh a fost considerat o dezamagire de catre fani cu toate ca a facut incasari de peste 391 de milioane de dolari.

 

 

Succesul se asteapta a fi unul foarte mare, mai ales dupa reactiile pe care le-au avut fanii cu cateva zile inainte de aparitia trailer-ului, atunci cand cei de la Warner Bros au lansat primul poster al filmului si au aratat cateva imagini din pelicula, imagini care l-au avut in centru pe Clark Kent in copilarie, in timpul unui act eroic, iar pe fundal se auzea vocea lui Russell Crowe in rolul lui Jor-El. Fanii l-au putut vedea si pe personajul negativ al filmului Generalul Zod (Michael Shannon)

 

Din distributia pentru Man of Steel mai fac parte Amy Adams ( Lois Lane), Russell Crowe e tatal lui Superman, Kevin Costner si Diane Lane (sunt Jonathan si Marta Kent, parintii pamanteni ai lui Superman), Michael Shannon ( rolul "ticalosului" Zod) si Laurence Fishburne. Datorita succesului pe care l-a avut franciza Batman, Christopher Nolan a fost chemat in calitate de consultat, insa cand Zack Snyder a fost numit regizor, Nolan i-a cedat acestuia intreg controlul asupra partii de creatie.

 

 

"Va putem spune cu siguranta ca vom aborda noul Superman asa cum nu a mai fost vreodata facut!" a declarat regizorul Zack Snyder care a devenit cunoscut cu blockbusterul 300 iar in 2011 a lansat Sucker Punch.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies