marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul teaser pentru Fifty Shades Darker: misterul urmatorului film din seria Fifty Shades of Grey

La doar cateva zile de cand au anuntat oficial datele de lansare ale urmatoarelor doua filme din serie, iata ca producatorii au lansat si primul teaser pentru Fifty Shades of Darker, al doilea film din seria cu Christian Grey.

Primul teaser pentru Fifty Shades Darker: misterul urmatorului film din seria Fifty Shades of Grey

Primul teaser naste o multime de intrebari si e foarte misterios. Fanii il pot vedea pe Christian Grey imbrancandu-se si purtand celebra masca neagra, cu trimitere la o scena celebra din a doua carte, in care cei doi participa la un bal mascat.
 

In cele 30 de secunde nu se arata foarte mult, dar e suficient pentru a atrage atentia fanilor, care mai au de asteptat cel putin un an si jumatate pana la urmatorul film din serie. Jamie Dornan si Dakota Johnson isi vor relua rolurile, insa nu a fost anuntat noul regizor, dupa plecarea lui Sam Taylor-Johnson.

 

 


 

Adaptarea romanelor erotice scrise de E.L.James continau cu inca doua filme. Astfel, Fifty Shades Darker se va lansa pe 10 februarie 2017, iar Fifty Shades Freed se va lansa pe 9 februarie 2018, informeaza Hollywood Reporter. Anuntul vina la o zi dupa stirea ca sotul autoarei E.L. James se va ocupa de scenariul urmatorului film.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies