marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Ant-Man este fantastic: cum arata super eroul care va cuceri lumea in 2015

Dupa saptamani intregi de teasere, iata ca avem primul trailer complet si oficial pentru noul blockbuster Marvel, "Ant-Man". Internetul a explodat dupa aparitia lui, iar fanii sunt foarte incantati, dupa cum primele reactii.

Primul trailer pentru Ant-Man este fantastic: cum arata super eroul care va cuceri lumea in 2015

Paul Rudd, Michael Douglas si Evangeline Lilly isi fac debutul in universul Marvel in primul trailer pentru super productia "Ant-Man". Super eroul Ant-Man apare pentru prima data in cinematografie, in filmul regizat de Peyton Reed.


Trailerul a debutat odata cu lansarea primului episod din serialul Agent Carter, difuzat in SUA pe ABC. Filmul il aduce in atentia publicului pe unul dintre membrii fondatori originali ai Razbunatorilor din Universul Cinematografic al Marvel.

 

Planificat sa fie lansat in Statele Unite pe 17 iulie 2015, filmul este regizat de Peyton Reed („Bring it On,” „The Break-Up”) si ii are in distributie pe Paul Rudd („I Love You, Man”, „Role Models”) drept Scott Lang aka Ant-Man, Michael Douglas („Behind The Candelabra”, „Wall Street”) drept mentorul sau, Dr. Hank Pym, si Evangeline Lilly („The Hobbit: The Desolation of Smaug,” „Lost”) in rolul lui Hope Van Dyne, fiica lui Hank Pym.

Dotat cu abilitatea uimitoare de se micsora ca dimensiune, dar a creste in forta, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) trebuie sa-si accepte latura interioara de supererou si sa-l ajute pe mentorul sau, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), sa protejeze secretul din spatele spectaculosului sau costum Ant-Man de o noua serie de amenintari violente. Confruntandu-se cu obstacole aparent de nedepasit, Pym si Lang trebuie sa planuiasca si sa duca la bun sfarsit un jaf care va slava lumea.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies