marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Fury: Brad Pitt se intoarce in razboi si vaneaza nazisti intr-un film impresionant

S-a lansat primul trailer oficial pentru drama de razboi Fury, in care Brad Pitt si Shia LaBeouf infrunta infanteria nazista. Filmul se anunta impresionant si arata foarte bine, plin de scene de actiune dar si dramatism.

Primul trailer pentru Fury: Brad Pitt se intoarce in razboi si vaneaza nazisti intr-un film impresionant

 

Primul trailer pentru Fury il plaseaza pe Brad Pitt in mijlocul luptelor de foc impotriva nazistilor, spre finalul Celui De Al Doilea Razboi Mondial. Alaturi de el apar Shia LaBeouf sau Logan Lerman. "Razboiul nu se termina niciodata in linisite" scrie sugestiv pe afis.

 

 

Actiunea va avea loc in perioada Celui De Al Doilea Razboi Mondial, si vizeaza lupta dintre americani si nazisti dinspre finalul razboiului. Brad Pitt va fi eroul principal, alaturi de Shia LaBeouf sau Logan Lerman, care a declarat ca "acest film a depasit asteptarile mele, este cu totul deosebit".

 

"Brad Pitt joaca rolul unui tip rau, puternic si foarte implicat. Este destul de diferit fata de ceea a facut el pana acum", a explicat acesta. Fury este regizat de David Ayer (Street Kings, End of Watch) si produs de Sony si QED. Actiunea va avea loc in perioada anilor 40 si se va axa pe experienta unui grup de 5 soldati americani care ataca infanteria nazista cu un tanc numit Fury pentru a da o ultima lovitura fortelor armate ale Germaniei Naziste. O data cu semnarea contractului cu Brad Pitt, Ayer a reusit sa atraga si alte nume importante de la Hollywood, asa cum a facut si Quentin Tarantino cu Inglourious Basterds.

 

 

 

 

 

Odata cu trailerul,  a fost lansat si primul poster, in care Brad Pitt apare intr-o ipostaza asemanatoare cu cea din Inglorious Basterds.

 

Fury va avea premiera in Romania pe 14 noiembrie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies