marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer exploziv pentru Hitman: Agent 47, bazat pe unul dintre cele mai populare jocuri video: Rupert Friend e asasinul perfect 

20th Century Fox a lansat primul trailer pentru HITMAN 47, rebootul care readuce in prim plan o adaptare cinematografica dupa celebra serie de jocuri video.

Trailer exploziv pentru Hitman: Agent 47, bazat pe unul dintre cele mai populare jocuri video: Rupert Friend e asasinul perfect

Regizat de Alecksander Bach, filmul il aduce in rol principal de pe Rupert Friend (Homeland). El este personajul principal, un asasin programat genetic sa ucida.  Cand o corporatie incearca sa descifreze trecutul sau, Agentul 47 este nevoit sa faca echipa cu o tanara care il poate ajuta sa ii doboare inainte ca ei sa reuseasca sa creeze propriile masinarii de ucis programate genetic.

 

 

Rupert Friend nu a fost prima optiune pentru acest rol. Paul Walker, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul condus de prietenul sau Roger Rodas a iesit de pe carosabil si s-a lovit de un stalp si de un copac, urma sa joace rolul Agentului 47, un asasin cu sange-rece, dupa incheierea filmarilor la "Furios si iute 7.

 

Rupert Friend, in varsta de 32 de ani, a devenit celebru pentru rolul Mr. Wickham din filmul "Mandrie si prejudecata" din 2005. El a mai jucat rolul locotenentului Kurt Kotler in filmul "Baiatul cu pijamale in dungi/ The Boy in the Striped Pyjamas" (2008) si rolul printului Albert din filmul "Tanara Victoria/ The Young Victoria" (2009). Insa, cel mai recent rol popular este cel din serialul Homeland, in care a jucat alaturi de Claire Danes si Damien Lewis.


Hitman: Agent 47 se va lansa in SUA din 28 august 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies