marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Maze Runner: The Scorch Trials: vezi imaginile spectaculoase din continuare filmului fenomen din 2014

S-a lansat primul trailer pentru continuarea filmului Maze Runner, The Scorch Trials. Cei de la 20th Century Fox continua franciza, inceputa anul trecut, dupa ce Maze Runner a avut un succes nebun anul trecut.

Primul trailer pentru Maze Runner: The Scorch Trials: vezi imaginile spectaculoase din continuare filmului fenomen din 2014

In 2014, Maze Runner, adaptat dupa o serie de carti celebre in randul publicului tanar, a reusit un succes fenomenal in box-office si a strans incasari de 340 de milioane de dolari la nivel global, cu un buget de 34 de milioane de dolari.


In Maze Runner: The Scorch Trials, Thomas (Dylan O’Brien) si prietenii sai continua aventurile si au de infruntat cea mai grea provocare: trebuie sa gaseasca indicii despre misterioasa si puternica organizatie, cunoscuta sub numele de WCKD. Daca in primul film trebuiau sa scape dintr-un labirint, acum ei vor avea de infrunt Scorch, un taram pustiu care se dovedeste a fi si mai periculos decat labirintul.

 


Din distributie mai fac parte Aidan Gillen si Nathalie Emmanuel, cunoscuti recent din Game of Thrones. Regia va fi semnata de Wes Ball, iar scenariul ii apartine lui T.S. Nowlin. Acesta este al doilea film din trilogia planificata dupa cartile scrise de James Dashner.


Maze Runner: The Scorch Trials
se va lansa pe 18 septembrie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies