marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Silver Linings Playbook: Cum reusesc Jennifer Lawrence si Bradley Cooper, un cuplu cu probleme mintale, sa starneasca hohote de ras

La finalul acestei saptamani a fost prezentat primul trailer al comediei Silver Linings Playbook, comedie care ii are in distributie pe Bradley Cooper, Jennifer Lawrence si Robert De Niro.

Primul trailer pentru Silver Linings Playbook: Cum reusesc Jennifer Lawrence si Bradley Cooper, un cuplu cu probleme mintale, sa starneasca hohote de ras

Regizat de David O.Russel, filmul care va avea lansarea pe 21 noiembrie prezinta povestea lui Pat Peoples (Bradley Cooper), un fost profesor care a petrecut patru ani intr-o institutie care trateaza bolile mintale si care se muta inapoi cu parintii.

 

Acesta incearca sa se reimpace cu fosta sotie, fiind convins ca nu au trecut decat cateva luni de la plecarea sa. Tatal sau (Robert De Niro) se afla mereu intr-o dispozitie proasta, deoarece este suporter al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles, echipa care pierde meci dupa meci.

 

Intre timp, situatia se schimba atunci cand Pat o intalneste pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o frumoasa vecina, care are probleme mintale, de asemenea. Aceasta incearca sa-l ajute pe Pat sa-si salveze relatia cu fosta sotie, insa lucrurile se complica pe parcursul povestii.

 

Cei doi vor incerca sa faca fata provocarilor si sa ramana fideli personajelor care sunt, chiar daca prietenia lor este posibil sa se transforme intr-o relatie de dragoste.

 

 

Dupa aparitia in comedia Silver Linings Playbook, Jennifer Lawrence si Bradley Cooper vor juca din nou impreuna in Serena, film care va avea actiunea plasata in 1929, in muntii din Carolina de Nord si al carui subiect se bazeaza pe subiectul romanului cu acelasi nume.
 

Serena spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) si a sotiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce calatoresc din Boston in muntii din Carolina de Nord, unde  intemeiaza un imperiu al cherestelei, in anul 1929. Serena se dovedeste rapid a fi egala oricarui barbat: supravegheaza echipele de lucru, vaneaza serpi cu clopotei si chiar salveaza viata unui om in salbaticie. Impreuna, cei doi isi guverneaza domeniul precum un rege si o regina, ucigand sau supunand pe oricine se pune in calea ambitiilor lor.
 

Dar, atunci cand Serena afla ca nu poate avea un copil, pleaca sa o ucida pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita si mama copilului lui George inainte ca el sa se casatoreasca.  Si, cand incepe sa suspecteze ca George isi protejeaza familia nelegitima, mariajul intens si pasional al Pemberton-ilor se fisureaza, pe masura ce povestea se indreapta spre deznodamantul ravasitor.

 

Jennifer Lawrence este cunoscuta pentru rolul principal din blockbuster-ul The Hunger Games, in timp ce Bradley Cooper a jucat in The Hangover, The A-Team si Limitless.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies