marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Swiss Army Man, cel mai controversat film din cariera lui Daniel Radcliffe: scenele pentru care a fost catalogat drept "dezgustator"

S-a lansat primul trailer pentru Swiss Army Man, filmul cu Daniel Radcliffe si Paul Dano, care a starnit controverse puternice, dar a si primit trofeul pentru regie la Sundance.

Primul trailer pentru Swiss Army Man, cel mai controversat film din cariera lui Daniel Radcliffe: scenele pentru care a fost catalogat drept dezgustator

Filmul "Swiss Army Man" spune povestea unui baiat, jucat de Paul Dano, care se imprieteneste cu un cadavru aflat pe o plaja, interpretat de Daniel Radcliffe, si este regizat de Daniel Kwan and Daniel Scheinert


Daniel Radcliffe si Paul Dano joaca in filmul "Swiss Army Man", pe care presa de specialitate l-a catalogat drept "cel mai prost film vazut vreodata la Sundance".


Dupa ce a fost vazut in premiera la Sundance, presa de specialitate s-a aratat idignata de filmul in care apare Daniel Radcliffe, iar internetul s-a umplut de titluri socante ca: "Daniel Radcliffe, starul din Harry Potter, joaca rolul unui cadavru care trage vanturi si  are o erectie, iar publicul a iesit din sala, dezgustat".

 

 


Insa, cineastii nu s-au aratat foare deranjati de reactiile primite: "Nici daca le scriam eu, nu sunau asa bine titlurile din presa, sunt uimitoare" a spus unul dintre regizori, Daniel Kwan. "Imi place acest film pentru ca este pervers si nebun. Si este incitant cum poti folosi vanturile pe post de comedie sau ca sa starnesti reactii emotionale puternice" a mai declarat acesta pentru The Independent.

Filmul se lanseaza pe 1 iulie 2016 in cinematrografele din SUA.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies