marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru The Equalizer: Denzel Washington se lupta cu mafia rusa intr-un thriller spectaculos

A aparut primul trailer pentru thrillerul The Equalizer, in regia lui Antoine Fuqua, cu Denzel Washington si Chloe Grace Moretz.

Primul trailer pentru The Equalizer: Denzel Washington se lupta cu mafia rusa intr-un thriller spectaculos


In noul sau film, Denzel Washington joaca alaturi de  actritele Chloë Grace Moretz si Melissa Leo. Actorul de 59 de ani, un pasionat al rolurilor de actiune, arata la fel de dur si pare sa se fi antrenat pentru a fi in forma
,
 

 

Washington care s-a tuns zero pentru acest rol il va interpreta pe Robert McCall, un fost membru al unei agentii de informatii care sare in ajutorul celor "nevoiasi". Un act de bunatate fata de o femeie il pune pe lista neagra a unei grupari de mafioti. Trailerul se deschide cu o scena in care Denzel citeste o carte intr-o cafenea din mijlocul pustietatii, in timp ce personajul jucat de Mortez este batuta de o gasca de infractori.
 

 

 

 

Actrita de 17 ani este bruneta in noul film si pare mult mai matura. Regia ii apartine lui Antoine Fuqua, care este cunoscut pentru filme ca Olympus Has Fallen sau Training Day, in care a jucat tot Denzel Washington, rol pentru care a obtinut Oscar.

 

 

The Equalizer se va lansa in SUA pe 26 noiembrie 2014.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies