Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

PRO CINEMA împlinește 15 ani de la lansare. Ce filme v-am pregătit 

De 15 ani, PRO CINEMA celebrează filmul. Filmul de festival, filmul premiat, filmul de Oscar, dar și actorii și regizorii care trăiesc și fac istorie în arta cinematografiei. 
PRO CINEMA împlinește 15 ani de la lansare. Ce filme v-am pregătit
Lansat în anul 2004 cu sloganul Un nou episod în viața ta, PRO CINEMA îndrăznește în fiecare zi să își ducă telespectatorii un pas mai departe. 


 
Vineri, 19 aprilie de la 20:30, PRO CINEMA își sărbătorește alături de telespectatorii săi ziua de naștere cu două filme care o să-i prindă în povestea lor: Transfer de identitate (Source Code - 20:30) și Zbor de fluture (The Butterfly Effect – 22:30), cu Ashton Kutcher, Amy Smart, Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan și Vera Farmiga.
 
După ce au intrat în bucla timpului de Ziua Cârtiţei, au râs în hohote în „Weekend de coşmar”, au călătorit pe planete îndepărtate şi în poveşti animate și filme de animaţie şi au spus DA provocărilor în campaniile Ai PRO CINEMA de voie, povestea PRO CINEMA te prinde în continuare cu teme dintre cele mai surprinzătoare.
 
PRO CINEMA NU este despre blockbustere. Este despre iubitorul de film, este despre film de festival, despre film premiat, despre Oscar, despre actori și regizori care trăiesc și fac istorie în această artă. Este despre suită de emoții și sentimente care te copleșesc în relație cu el. Este despre plăcerea de a vedea și revedea un film.

PRO CINEMA te prinde! De 15 ani, ai filmul de partea ta la PRO CINEMA


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Sfaturi în cumpărarea unui scaun directorial pentru birou
Cumpărarea scaunului directorial de calitate pentru birou este o mişcare care are legătură cu sănătatea şi productivitatea ta. Desigur, cu cât scaunul este mai ergonomic şi mai durabil, cu atât preţul său va fi mai mare, iar acest lucru părea descurajant. Însă, dacă vei calcula cu atenţie cât te costă acest scaun pe zi, în funcţie de numărul de ore petrecute în faţa biroului, s-ar putea să realizezi că este o investiţie care merită.
Citeste mai mult ►