Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

PRO CINEMA îți aduce un weekend de “coșmar”! Petrece alături de The Fockers și aventurile lor

Weekend-ul acesta, PRO CINEMA îți aduce poveștile amuzante ale unei familii... neconvenționale! Robert de Niro și Ben Stiller aduc la viață două personaje care vor aduce zâmbete pe fețele telespectatorilor vineri, sâmbătă și duminică.
PRO CINEMA îți aduce un weekend de  coșmar ! Petrece alături de The Fockers și aventurile lor
Greg Focker este îndrăgostit de iubita sa, Pam, și vrea să-i pună marea întrebare, însă planurile îi sunt date peste cap atunci când află că trebuie să obțină mai întâi aprobarea viitorului socru. De aici începe aventura: trecând peste greutatea de a accepta numele... special, tatăl viitoarei sale mirese (interpretat de Robert de Niro) îi va pune multe bețe în roate celui care-și dorește să fie acceptat de viitoarea sa familie. 

 
După prima întâlnire, aventurile nu se încheie! Urmează momentul întâlnirii dintre cei doi cuscri și apoi apogeul: cele două familii complet incompatibile, față în față!
 
Vineri, sâmbătă și duminică, PRO CINEMA aduce aventurile familiei Focker:
Un socru de coșmar – vineri (25 ianuarie), ora 20:30
Doi socri de coșmar – sâmbătă (26 ianuarie), ora 20:30
O familie de coșmar – duminică (27 ianuarie), ora 20:30
 
PRO CINEMA te prinde!

Cele mai citite

(P) De ce psihologii recomandă plictiseală pentru copiii în vacanță?
Încerci să-ți ții copiii ocupați pe perioada vacanței înscriindu-i în tabere de șah, la cursuri de artă, la ore de gătit sau în clubul de tenis? Sau chiar la mai multe activități simultan?
Citeste mai mult ►