Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

PRO CINEMA te premiază cu un GoPRO Hero 5, ca să-ți faci propriile filme!

Vara aceasta, îți faci ce filme vrei! Fie că mergi la mare sau la munte, stai în casă sau te plimbi prin parc, PRO CINEMA ți-a pregătit un GoPRO Hero 5, care să te ajute să-ți filmezi vacanța!
PRO CINEMA te premiază cu un GoPRO Hero 5, ca să-ți faci propriile filme!

UPDATE: Castigatorul concursului este Elena Cojocariu din Negresti, judetul Vaslui. 


Ce trebuie să faci? Prinde filmul de 20:30 de la PRO CINEMA, găsește indiciul și înscrie-l în formularul de mai jos. 

E atât de simplu. Concursul se desfășoară până pe 20 iulie și tu hotărăști câte șanse ai la premiu, pentru că poți avea câte o înscriere în concurs în fiecare zi. Mecanismul este următorul: urmărești filmul PRO CINEMA de la 20:30, de luni până vineri, prinzi indiciul din pauza publicitară (va fi difuzat o singură dată pe zi) și îl înscrii în formularul de mai jos. 

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, așa că mai multe înscrieri înseamnă mai multe șanse să-ți faci ce filme vrei vara aceasta. 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Galerie foto

Cele mai citite

Cum alegi mașina ideală pentru familia ta?
Au trecut anii și ai „bifat” câteva etape importante. Te-ai mutat la casa ta, te-ai căsătorit, imediat după primul cățel a venit și primul copil iar acum e pe drum bebe numărul doi.
Citeste mai mult ►