marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

UPDATE CÂȘTIGĂTORII PRO CINEMA  te trimite la film. American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție

American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție, iar PRO CINEMA  te trimite la film. Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs
UPDATE CÂȘTIGĂTORII PRO CINEMA te trimite la film. American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție
Ei sunt castigatorii concursului PRO CINEMA te trimite la film!

  • Paraschiv Madalin
  • Sibinescu Andra 
  • Nechifor Vlad 

Pentru a participa la concurs iubitorii filmului trebuie să intre în perioada 03 – 10 aprilie 2019 în pagina dedicată concursului, să completeze formularul de înscriere cu toate datele solicitate şi să acorde un răspuns cât mai descriptiv întrebării concursului: „Care este filmul tău preferat? Argumentează răspunsul.”

Hai la film cu PRO CINEMA! Între 12 și 18 aprilie, vezi premiere naționale, producții independente și filme de artă premiate.


Completează formularul de mai jos!

 
Concursul are 3 premii. Fiecare Premiu consta intr-o invitatie la proiectiile de film din cadrul festivalului American Independent Film Festival, ce va avea loc in Bucuresti in perioada 12 – 18 aprilie 2019.

Inițiat în 2017, American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție și prezintă o selecție de producții independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneția, alături de secțiuni retrospective, proiecții și evenimente speciale.
 

La festival au venit mai multe personalități din industria cinematografiei precum, Ethan Hawke, John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Sebastian Stan, cineastul Kent Jones –  curator și directorul Festivalului de Film de la New York. Regizorii Barry Jenkins, câștigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017 (Moonlight) și Sean Baker (The Florida Project) considerat unul dintre cei mai promițători tineri realizatori americani, au fost în dialog cu publicul din București, live, via Skype. 
 
Studenții UNATC și Hyperion au acces gratuit la toate proiecțiile, în baza carnetului de student și în limita locurilor disponibile.
ATENȚIE: Accesul este general (fără rând și loc atribuit)
 
Acest festival se va desfășura în locațiile Cinema PRO, Str. I. C. Brătianu 6 și Cinema Muzeul Țăranului, Str. Monetăriei 3. 
Regulamentul concursul poate fi consultat AICI


Modifică setările cookies