marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

PRO CINEMA va difuza cea de-a 13-a editie a Festivalului de Film Studentesc „Geo Saizescu”

PRO CINEMA sustine filmul romanesc! Este al doilea an in care PRO CINEMA va difuza Festivalul de Scurt Metraj „Geo Saizescu”. Festivalul cuprinde filme studentesti produse in perioada 2013-2014, precum si o retrospectiva a productiilor premiate in ultimii ani.

PRO CINEMA va difuza cea de-a 13-a editie a Festivalului de Film Studentesc Geo Saizescu


Prinde pe 8 si 9 decembrie cele mai bune scurt-metraje ale anului! PRO CINEMA va difuza cele mai importante momente ale festivalului, ajuns la cea de a XIII-a editie.


Editia de anul acesta (care va avea loc in perioada 8-10 decembrie la Cinemateca Romana, Sala Union) va cuprinde o serie de productii, printre care Umilinta (in regia lui Catalin Apostol) si Selfie (in regia lui Cristina Iacob). In programul festivalului se regasesc si doua masterclass-uri sustinute de actrita Laura Vasiliu si de regizorul Catalin Mitulescu. De asemenea este invitat pentru un masterclass special, regizorul Dan Petcan (regizorul emisiunii Visuri la Cheie).  Festivalul va fi transmis pe PRO CINEMA,  pe 8 decembrie in intervalele orare 11:15 – 13:15 si 01:00 – 03:00
si pe 9 decembrie in intervalele orare 11:30 – 13:30 si 01:15 – 03:15.

 

 

Detalii pe www.procinema.ro.
 

Filmul romanesc ruleaza cel mai bine - la PRO CINEMA!


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies