marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sezonul 2 al serialului de actiune „Tinta umana”, din 21 iunie, la PRO Cinema

PRO Cinema va difuza zilnic, incepand cu data de 21 iunie, serialul „Tinta Umana”, sezonul 2. 

Sezonul 2 al serialului de actiune Tinta umana , din 21 iunie, la PRO Cinema

Noul serial de la miezul noptii il are ca protagonist pe Christopher Chance (Mark Valley), un bodyguard expert in securitate, care lucreaza pe cont propriu in orasul San Francisco.

Angajat de clienti aflati in situatii disperate, Christopher Chance trebuie sa le protejeze viata, devenind chiar el o “tinta umana” in vizorul raufacatorilor. Experimentat si agil, personajul principal preia identitatea persoanelor, integrandu-se perfect in viata acestora.

Chance ii are ca parteneri pe fostul inspector de politie, Laverne Winston (Chi McBride) si un fost asasin platit, Guerrero (Jackie Earle Haley), specializat in lovituri mortale si in torturarea oamenilor pentru obtinerea de informatii. Echipei lui Chance i se alatura si o fosta clienta, Ilsa Pucci (Indira Varma) si Ames (Janet Montgomery), cea care doreste sa-si rascumpere greselile din trecut.

In regia lui Paul A. Edwards, Steve Boyum, Simon West, Kevin Hooks, „Tinta umana” este un serial plin de actiune si suspans, in care profesionalismul protagonistilor se imbina cu un umor irezistibil.

De sambata seara, aventurile lui Christopher Chance vor putea fi urmarite la PRO Cinema.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies