marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pro TV a dat startul filmărilor pentru un nou serial, GROAPA

Noua producție este realizată la cele mai înalte standarde și cu o distribuție de senzație.

Pro TV a dat startul filmărilor pentru un nou serial, GROAPA
PRO TV aduce, încă o dată, vești bune pentru toți fanii de ficțiune din România: a achiziționat și a început filmările pentru un nou serial! O imagine realistă și dură a vieții mafiei, care prezintă relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă: GROAPA!
 
Românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.
 
Acțiunea se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile. 
 
Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, GROAPA va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală.


 
Din distribuție fac parte Marius Manole, Daniel Nuță, Tudor Istodor, Teona Stavarache, Alex Conovaru, Monica Bârlădeanu, Dana Rogoz, Maria Buză, Iulian Postelnicu, Emilian Oprea, Andrei Bănuță.
 
„Surpriză!!! The italian guy’s here“, ne anunță Daniel Nuță via Facebook. „Am multe să vă spun despre următoarea perioadă din viața mea, dar avem timp de-a lungul proiectului. Da, ca să răspund la întrebare, m-am tuns, așa e. Viața unui actor e într-o continuă schimbare, interioară, dar si exterioară. Bun. În altă ordine de idei, am început filmările la un nou proiect super cool: «Groapa». O echipă faină, un mediu creativ, noi experiențe, un rol nou: Sasha pe numele lui. Stare generală: fericire! Vă mai povestesc eu pe parcurs, dar ce știu clar e că din toamnă ne vedem pe Pro TV“, mai scrie actorul care s-a făcut remarcat ca Vlad Țepeș în ”Rise of Empires: Ottoman” serie produsă pentru Netflix.

 
După rolul din „Vlad“, îl vom vedea și pe Marius Manole jucând în acest nou serial. „Mă întorc la PRO TV. De data asta, într-un super serial, «Groapa» pe numele lui.  Ce joc? Asta că vă simt curioși. Un personaj straniu, de care sper eu să vă îndragostiți. Mie îmi place de mor. Nu e ușor, dar ce e ușor în viață. Nu vă zic cât de frumoasă e distribuția. Veți vedea. Filmările au început, din toamnă ne vedem pe Pro TV“.
 
O surpriză este și revenirea actriței Monica Bîrlădeanu: „Cu mare bucurie vă anunț că am început să filmăm o nouă poveste pentru Pro TV, o saga de familie absolut splendid de palpitantă. Manuela Vlahu e numele meu și ne vedem in toamna în «Groapa», pe Pro TV“.



 
Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director declară: „După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva“.
 
Încântat după primele zile de filmare, Millo Simulov, Creative Producer, spune: „Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării“.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies