marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Procinema.ro si Hollywood Multiplex te trimit la film: afla aici daca ai obtinut o invitatie dubla la Man of Steel. Vezi lista castigatorilor

Procinema.ro si Hollywood Multiplex iti dau bilete la evenimentul cinematografic al acestei veri: Man of Steel: Eroul.

Procinema.ro si Hollywood Multiplex te trimit la film: afla aici daca ai obtinut o invitatie dubla la Man of Steel. Vezi lista castigatorilor


Castigatorii concursului sunt:

 

Stanciu    Eduard Valentin


Badea    Cristian


Putyer     Cosmin


Diaconu Mihai


Median    Bogdan

 

 

Man of Steel: Eroul aduce un Superman reinventat si perfect pentru era noastra. Promovat ca filmul anului, il readuce pe Superman pe marile ecrane, intr-o super productie 3D si IMAX 3D. Regizat de Zack Snyder, produs de Christopher Nolan, pelicula are o distributie de vis: Henry Cavill, care va fi noul Superman, Amy Adams, Russell Crowe, Kevin Costner, Laurence Fishburne, Michael Shannon si Diane Lane.

Pentru a intra in cursa pentru castigarea uneia din cele 5 invitatii duble la film nu trebuie decat sa intri pe aplicatia de pe pagina de facebook a procinema.ro si sa raspunzi la intrebare.


Concursul se desfasoara in intervalul 20 iunie – 30 iunie 2013  si se adreseaza persoanelor cu domiciliul in Bucuresti. Castigatorii vor fi anuntati prin tragere la sorti pe 1 iulie, anuntati pe site si pagina de Facebook si vor fi contactati de echipa Procinema.
 

Invitatiile sunt valabile in perioada 1-4 iulie 2013.
 


 

Citeste aici regulamentul concursului!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies