marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Producatorii serialului Two and a Half Men fac orice pentru a salva show-ul. Ce actrita au adus pentru a creste audientele

Fanii serialului Two and a Half Men vor avea parte de o surpriza intr-unul dintre episoadele noului sezon, una dintre cele mai sexy tinere actrite de la Hollywood urmand sa apara ca guest star.

Producatorii serialului Two and a Half Men fac orice pentru a salva show-ul. Ce actrita au adus pentru a creste audientele

Miley Cyrus va fi vedeta debutului de sezon al unuia dintre cele mai vizionate seriale, urmand ca aceasta sa apara in episodul din 17 octombrie.


Frumoasa actrita va interpreta rolul lui Missi, fiica unui prieten al lui Walden (Ashton Kutcher). Prezenta sexy a acesteia il va face pe personajul lui Ashton Kutcher sa se simta destul de batran, dovada fiind si aparitia seducatoare si incitanta a vedetei de la Hollywood.


Tinutele sumare, rochitele sexy si decoltate nu fac decat ca episodul sa fie unul foarte asteptat atat de fanii serialului, cat si de admiratorii lui Miley Cyrus.


Two and a Half Men, serialul care a devenit celebru datorita lui Chalie Sheen, a avut o audienta in scadere in ultimul sezon, atunci cand actorul a fost dat afara, in serial fiind adus Ashton Kutcher.

 


Charlie Sheen a fost dat afara de cei de la Warner Bros din serial in martie 2011 dupa ce i-a jignit pe producatorii show-ului de comedie. Actorul de 46 de ani s-a implicat intr-un nou proiect, Anger Management, serial care dupa primele 10 episoade difuzate in aceasta vara a reusit sa-i convinga pe producatori sa fie prelungit cu inca 90 de episoade. In urma litigiului pe care l-a avut cu cei de la Warner Bros, Charlie Sheen a obtinut aproape 100 de milioane de dolari.


 

Sezonul zece al serialului Two and a Half Men debuteaza pe 27 septembrie, urmand sa aiba 24 de episoade.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies